• چهارشنبه / ۲۵ تیر ۱۴۰۴ / ۰۱:۲۵
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404042515338
  • خبرنگار : 50619

رئیس اداره بهزیستی:

۸.۵ درصد معلولان تحت پوشش بهزیستی استان در نیشابور هستند

۸.۵ درصد معلولان تحت پوشش بهزیستی استان در نیشابور هستند

ایسنا/خراسان رضوی رئیس اداره بهزیستی شهرستان نیشابور با بیان اینکه ۱۱ هزار و ۳۴۹ نفر از شهروندان نیشابوری دارای معلولیت تحت پوشش بهزیستی قرار دارند، گفت: این تعداد حدود ۸.۵ درصد کل جمعیت افراد دارای معلولیت استان خراسان رضوی هستند.

علی‌صدر ۲۴ تیر، در نشست خبری که به مناسبت هفته بهزیستی در محل خانه فرزندان امام علی (ع) برگزار شد، افزود: ۱۱ هزار و ۳۴۹ نفر دارای انواع معلولیت‌ها در شهرستان نیشابور تحت پوشش بهزیستی قرار دارند.

وی خاطرنشان کرد: از نظر آماری ۳۹۷۲ نفر دارای معلولیت جسمی حرکتی، ۱۱۰۲ نفر معلولیت بینایی، ۷۲۴ نفر معلولیت اعصاب و روان، ۱۴۳۶ نفر معلولیت شنوایی، ۲۹۱۷ نفر معلولیت ذهنی و ۱۲۴۳ نفر دارای معلولیت گفتاری هستند.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان نیشابور با بیان اینکه تمامی افراد دارای انواع معلولیت‌ها و سالمندان متناسب با شدت تعیین شده در کمیسیون پزشکی تحت حمایت اداره بهزیستی هستند، اظهار کرد: ثبت و برقراری مستمری، کمک هزینه‌های درمان، تحصیلی، جهیزیه، مسکن، اشتغال، مناسب‌سازی منزل و خودرو، هزینه‌های ایاب و ذهاب از جمله خدمات ارائه شده به این گروه از جامعه هدف است.

وی با اشاره به وضعیت پرداخت مستمری به افراد تحت پوشش بهزیستی، گفت: از این تعداد ۶۸۵۸ نفر مستمری به صورت ماهیانه دریافت می‌کنند و تعداد ۲۳۶ نفر در نوبت هستند که از سوی بهزیستی مستمری دریافت کنند.

صدر با بیان اینکه با قول مساعد مدیرکل بهزیستی استان به زودی مستمری افراد در صف انتظار برقرار خواهد شد، در خصوص تشکیل پرونده‌های جدید و کمیسیون‌های پزشکی شکل گرفته در سال ۱۴۰۳ بیان کرد: در سال گذشته ۱۰۵۸ کمیسیون پزشکی تشکیل شده و از ابتدای سال ۱۴۰۴ تعداد ۴۴۳ کمیسیون ایجاد شده است.

وی با اشاره به پرداخت ۴۶ میلیارد ریال یارانه به مراکز توانبخشی سطح شهرستان، اظهار کرد: در نیشابور ۱۰ مرکز توان‌بخشی شبانه‌روزی و ۱۲ مرکز روزانه داریم که به صورت جمع ۲۲ مرکز مبلغ ۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان یارانه پرداخت می‌شود.

رئیس اداره بهزیستی نیشابور با بیان اینکه بهزیستی در حوزه پیشگیری از آسیب‌ها نقش فعال دارد، گفت: پیگیری امور درمان و پذیرش افراد درگیر اعتیاد به مواد مخدر و برنامه‌های غربالگری شنوایی و بینایی نوزادان و کودکان، اجرای طرح‌های مشاوره‌ ژنتیک، آموزش خانواده و پیشگیری از معلولیت و آسیب‌های اجتماعی و نیز پیگیری درخواست مراجعین طلاق، مداخلات مشاوره‌ای و نظارت بر فعالیت دفاتر مشاوره از جمله اقدامات حوزه‌ی پیشگیری اداره بهزیستی است.

صدر در خصوص اقدام‌های پیشگیرانه اداره بهزیستی گفت: در سال ۱۴۰۳ در راستای اجرای طرح غربالگری شنوایی نوزادان به ۵۶۰۰ نوزاد خدمت ارائه شد که اعتبار تخصیص یافته در این حوزه ۴۰۰ میلیون ریال بود.

وی ادامه داد: سال گذشته در اجرای طرح غربالگری شنوایی کودکان ۳ تا ۶ ساله به ۲۵۰۰ کودک با اعتبار تخصیص یافته ۴۰۰ میلیون ریال خدمت ارائه شد و در اجرای طرح غربالگری ژنتیک به ۲۵ نفر مشاوره دادیم و برای ۸ نفر آزمایش‌های ژنتیک انجام شد که اعتبار تخصیص یافته یک میلیارد ریال بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha