به گزارش ایسنا، در این دیدار،ایراندا با قدردانی از مواضع و اقدامات قاطع جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به تجاوزات رژیم صهیونیستی، بهویژه حملات موشکی ایران علیه مواضع اسرائیل، اظهار داشت که این واکنش شجاعانه موجی از شادی و رضایت را در میان مردم اندونزی، بهویژه مسلمانان، ایجاد کرده است.
وی تأکید کرد که بسیاری از اندونزیاییها نسبت به ایران عشق و احترام خاصی دارند و هرگاه اظهارات منفی درباره ایران یا شیعیان مطرح میشود، از جایگاه برادری اسلامی به دفاع برمیخیزند.
مدیر گروه مردمی حمایت از مردم فلسطین و غزه پیشنهاد تشکیل انجمن دوستی ایران و اندونزی را مطرح کرد که با حضور نخبگان و شخصیتهای فرهنگی و دینی اندونزی شکل گیرد. هدف این انجمن مقابله با تبلیغات منفی رسانههای غربی درباره ایران و تبیین حقیقت روابط برادرانه شیعه و سنی در قالب گفتوگوی بین فرهنگی و اسلامی است.
در ادامه، محمدرضا ابراهیمی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد: ما همه مسلمان هستیم و باید با تأسی به سیره پیامبر گرامی اسلام، پیوندهای برادری و وحدت را تقویت کنیم.
وی ابراز داشت: دشمنان اسلام همواره تلاش دارند با دامن زدن به اختلافات، مانع وحدت امت اسلامی شوند، زیرا بهخوبی میدانند که اگر مسلمانان متحد شوند، هیچ قدرتی در برابر آنها تاب مقاومت نخواهد داشت.
ابراهیمی افزود: رژیم صهیونیستی تاکنون بیش از ۵۰ هزار تن از مردم غزه را که بیشترشان زنان و کودکان بیدفاع بودهاند، به شهادت رسانده و هماکنون نیز اجازه ورود غذا و دارو به این منطقه محاصرهشده را نمیدهد. این رژیم هیچگونه تعهدی به قوانین بینالمللی ندارد و تنها کشوری که توانسته با قدرت در برابر آن بایستد، جمهوری اسلامی ایران است که با شلیک موشک، مفهوم مقاومت واقعی را به دشمن نشان داده است.
ابراهیمی بر این نکته تأکید کرد که فلسطینیان عمدتاً اهل سنت هستند، اما این جمهوری اسلامی ایران بوده است که همواره از آرمان آنان دفاع کرده، در حالی که برخی کشورهای مسلمان تنها به سکوت بسنده کردهاند. وی در پایان ابراز امیدواری کرد که روابط ایران و اندونزی بهعنوان دو کشور مسلمان با اشتراکات فرهنگی فراوان، بیش از پیش تقویت شود و همکاریهای مردمی، فرهنگی و دینی به سطحی بالاتر برسد.
انتهای پیام
نظرات