سید ابراهیم فکاری در گفتوگو با خبرنگاران با اشاره به مصادیق بدمصرفی افزود: استفاده از تجهیزات پرمصرف، استفاده همزمان و تعدد لامپهای کم مصرف های در واحدهای صنفی و مراکز تجاری، روشن بودن سیستمهای سرمایشی و روشنایی ساختمان ، محوطه و سر درب ادارات در ساعات غیراداری و عدم خاموشی نورپردازیهای نمای ساختمانها در طول شب، از مهمترین شاخصهای شناسایی مشترکان بدمصرف است.
وی تاکید کرد: بر اساس دستور معاون محترم دادستان، به مشترکان بدمصرف ابتدا اخطار و برچسب هشدار داده میشود. در صورت بیتوجهی و ادامه روند مصرف ناصحیح، برق این اماکن قطع خواهد شد و تنها پس از اخذ تعهد رسمی، مجدداً وصل میشود.
وی با بیان اینکه مشترکان پر مصرف به کنتورهای هوشمند مجهز خواهند شد ادامه داد: کنتورهای هوشمند امکان نظارت دقیقتر بر الگوی مصرف مشترکین را فراهم میکنند و در راستای کنترل هوشمند مصرف برق، نقش مهمی ایفا خواهند کرد.
فکاری خاطرنشان کرد: تا کنون بیش از ۵۰۰ اداره در ساعات غیرکاری مورد پایش قرار گرفتهاند و همچنین دو منطقه پرمصرف اداری و صنفی در شهر تبریز نیز توسط بازرسان بازدید شدهاند که در نتیجه آن، برچسب هشدار بدمصرفی بر درب اماکن متخلف نصب شده است.
به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شرکت توزیع نیروی برق تبریز در روز دوشنبه ششم مرداد، وی تاکید کرد: هدف از این طرح اصلاح الگوی مصرف برق، حفظ پایداری شبکه و عبور کم عارضه از پیک بار تابستان است.
انتهای پیام
نظرات