• دوشنبه / ۶ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۲
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1404050603335
  • خبرنگار : 30057

آغاز به کار جایزه ملی نوآوری اجتماعی با هدف شناسایی و حمایت از ابتکارات مردمی

آغاز به کار جایزه ملی نوآوری اجتماعی با هدف شناسایی و حمایت از ابتکارات مردمی

مدیر اجرایی اولین جایزه ملی نوآوری اجتماعی با تأکید بر نقش نوآوری‌های مشارکتی در حل مسائل اجتماعی، از این جایزه به‌عنوان نقطه آغازی برای شناسایی، معرفی و حمایت از ابتکارات مردمی یاد کرد که در سکوت و گمنامی، اما با اثربخشی بالا، به دنبال ساختن آینده‌ای بهتر هستند.

به گزارش ایسنا، دکتر خضرایی، مدیر اجرایی و دبیر جایزه ملی نوآوری اجتماعی، در نشست خبری امروز که در ساختمان معاونت علمی برگزار شد با تاکید بر اهمیت این رویداد گفت: این جایزه نقطه آغازی برای گرامی‌داشت خلاقیت‌هایی است که مسائل جامعه را با رویکردی نو و مشارکتی حل می‌کنند.

وی افزود: در جهانی که تحولات اجتماعی با سرعت بالایی در حال وقوع است، نوآوری اجتماعی نقش مؤثر و کلیدی ایفا می‌کند. امروزه یافتن راهکارهای نوآورانه با مشارکت مردم، دانشگاه‌ها و جوانان، به بخشی از برنامه‌های توسعه پایدار کشورها تبدیل شده است.

دبیر جایزه ملی نوآوری اجتماعی با اشاره به اهداف این رویداد گفت: این جایزه با هدف شناسایی، معرفی و حمایت از ابتکاراتی شکل گرفته که به بهبود کیفیت زندگی، کاهش نابرابری، تقویت مشارکت اجتماعی و ارتقای سرمایه اجتماعی منجر شده‌اند.

به گفته وی، جایزه ملی نوآوری اجتماعی تلاشی است برای برجسته کردن فعالیت‌هایی که در گمنامی اما با اثربخشی بالا، برای ساختن آینده‌ای بهتر و روشن‌تر تلاش می‌کنند.

خضرایی در ادامه از رسانه‌ها خواست نقش فعالی در ترویج و توسعه این جریان ایفا کنند و اظهار کرد: اصحاب رسانه می‌توانند علاوه بر پوشش خبری این اقدامات، نقش حمایتی مهمی در معرفی و ترویج نوآوری اجتماعی داشته باشند.

وی همچنین دعوت خود را از کلیه فعالان اجتماعی، نهادهای مردمی، مراکز نوآوری و دانشگاهیان اعلام کرد و گفت: از این جایگاه، از همه فعالان دعوت می‌کنیم تا در این مسیر همراه ما باشند تا بتوانیم در شناسایی ایده‌ها، پرورش استعدادها و ساختن بسترهایی که در آن نوآوری بتواند به شکوفایی برسد، گام برداریم.

خضرایی ضمن قدردانی از اعضای شورای سیاست‌گذاری که با تلاش فشرده چندماهه زمینه برگزاری این جایزه را فراهم کردند، از اعضای کمیته‌های علمی و ارزیابی نیز تشکر کرد و گفت: این عزیزان با تخصص و دقت، فرایند بررسی حرفه‌ای آثار را طراحی و اجرا کردند. امیدواریم این رویداد، آغازی برای حرکت‌های بزرگ‌تر و پایدارتر در مسیر ساختن کشور عزیزمان باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha