• سه‌شنبه / ۷ مرداد ۱۴۰۴ / ۰۸:۲۵
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404050703662
  • خبرنگار : 71959

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد

برخورد پلیس راهور با خودروهای دودزا/جریمه ۲۲ هزار خودرو در تیرماه

برخورد پلیس راهور با خودروهای دودزا/جریمه ۲۲ هزار خودرو در تیرماه

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از جریمه ۲۲ هزار وسیله نقلیه دودزا و آلاینده در پایتخت خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار سید ابوالفضل موسوی پور در توضیح بیشتر گفت: بر اساس قوانین جاری، خودروهای سواری شخصی صفر کیلومتر تا چهار سال پس از تولید از انجام معاینه فنی معاف هستند. پس از این دوره، مالکان موظف‌اند سالانه نسبت به تمدید گواهی معاینه فنی اقدام کنند.

وی افزود: چنانچه وسیله‌ نقلیه‌ای علیرغم داشتن گواهی معاینه فنی معتبر، دارای نقص فنی مؤثر یا آلایندگی مشهود باشد، پلیس راهور بنابر ضوابط و اختیارات قانونی، می‌تواند نسبت به ابطال موردی گواهی معاینه فنی آن اقدام کند.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اظهار کرد: در تیرماه سال جاری، بیش از ۲۲ هزار وسیله نقلیه به دلیل تخلفات مرتبط با آلایندگی و نقص‌های فنی در پایتخت اعمال قانون شدند. از این تعداد، حدود ۱۳ هزار خودرو به علت نقص فنی، ۶ هزار خودرو به دلیل نداشتن گواهی معاینه فنی معتبر و ۳ هزار وسیله نقلیه به علت ایجاد دودزا بودن در حین رانندگی در پایتخت، مشمول جریمه و برخورد قانونی قرار گرفتند.

موسوی پور گفت: معاینه فنی دوره‌ای نه‌تنها الزامی قانونی‌ است، بلکه مسئولیتی اجتماعی در قبال حق شهروندان برای هوای پاک و عبور و مرور ایمن است. پلیس راهنمایی و رانندگی با تمام توان، اقدامات کنترلی و نظارتی را در برخورد با خودروهای دودزا و فاقد صلاحیت فنی، با جدیت و استمرار دنبال خواهد کرد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha