• چهارشنبه / ۱ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۹
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1404110100127
  • منبع : شهرداری تهران

معاون ارزیابی امور مناطق سازمان مدیریت پسماند اعلام کرد

طرح ضربتی ۱۰ روزه برای مهار موش‌های پایتخت/جمع‌آوری زباله‌گردها و مراکز غیرمجاز دپو پسماند

طرح ضربتی ۱۰ روزه برای مهار موش‌های پایتخت/جمع‌آوری زباله‌گردها و مراکز غیرمجاز دپو پسماند
عکس دریافتی از سایت شهر.

معاون هماهنگی و ارزیابی امور مناطق سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از اجرای دو طرح ضربتی برای کاهش جمعیت موش‌ها، جمع‌آوری زباله‌گردها و مراکز غیرمجاز جمع‌آوری پسماند خشک در مناطق ۲۲ گانه شهر تهران خبر داد.

به گزارش ایسنا، رضا کاظمیان، معاون هماهنگی و ارزیابی امور مناطق سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با اشاره به هدف اصلی‌ این مجموعه برای نگهداشت بهینه شهر و ارائه مطلوب خدمات شهری به شهروندان، گفت: از سال گذشته تاکنون به‌طور ویژه پیگیر کنترل جمعیت موش ها در پایتخت هستیم؛ در بخش هایی از قراردادهای رفت و روب و نظافت شهری نیز به این مهم پرداخته شده است. به طوری که کارشناسان سازمان با هماهنگی و همکاری مناطق ۲۲ گانه، طرح ضربتی‌ای ۱۰ روزه‌ای را در این حوزه اجرا کردند.

کاظمیان با اشاره به اجرای این طرح از پانزدهم تا بیست و پنجم دی ماه افزود: بازدید معمول از سطح مناطق و نظارت بر عملیات شست‌وشوی مخازن حداقل ۲بار در ماه، کنترل عملکرد اکیپ های موتورسوار خدمات شهری در گشت های صبح و بعدازظهر، نظارت بر چگونگی انجام اقدامات روزانه طعمه گذاری و کنترل جمعیت موش ها، برخورد با زباله گردها و مراکز غیرمجاز جمع آوری پسماند خشک همچنین تسریع در پروژه همسطح سازی زیر مخازن، از جمله مهمترین برنامه های این طرح ضربتی بودند.

وی در این خصوص توضیح داد: با طعمه گذاری در فواصل مشخص و به کارگیری سموم استاندارد، جمعیت موش ها تا حد قابل توجهی کاهش یافته است. همچنین با اجرای طرح جمع آوری زباله گردها و مراکز غیر مجاز دپو پسماند خشک، روزانه به طور متوسط ۱۰ تن پسماند خشک جمع آوری شده است.

براساس گزارش سایت شهر، معاون هماهنگی و ارزیابی امور مناطق سازمان مدیریت  پسماند استقرار مخازن زیرزمینی پسماند را تلاشی دیگر از این سازمان برای حذف پدیده زباله گردی و پایان دادن به فعالیت عوامل غیرمجاز در این حوزه، عنوان و تصریح کرد: کاهش آلودگی‌های زیست محیطی، ممانعت از ورود جانوران موذی به مخازن، عدم دسترسی افراد زباله گرد به پسماندهای داخل مخازن و جلوگیری از انتشار بوی نامطبوع و شیرابه از نتایج این طرح است که اکنون به صورت پایلوت در برخی مناطق به اجرا درآمده و براساس برنامه زمانبندی شده به مرور در سایر مناطق نیز انجام خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha