• جمعه / ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ / ۰۹:۳۱
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 1404111709520
  • منبع : صدا و سیما

افزایش شمار خبرنگاران پوشش‌دهنده گفت‌وگوهای مسقط

افزایش شمار خبرنگاران پوشش‌دهنده گفت‌وگوهای مسقط

صداوسیما از افزایش شمار خبرنگاران پوشش‌دهنده گفت‌وگوهای مسقط نسبت به دور گذشته خبر داده است.

به گزارش ایسنا، از دقایقی بعد گفت‌وگوهای هسته‌ای تهران ـ واشنگتن در عمان آغاز می‌شود و بر اساس آنچه صداوسیما اعلام کرده است، در این دور از گفت‌وگوها شمار خبرنگارانی که این رویداد سیاسی را پوشش می‌دهند افزایش یافته است. 

صداوسیما همچنین اعلام کرده است که «عمانی‌ها این رسم و سنت را دارند که معمولا اجازه حضور تعداد زیاد خبرنگاران را در دوره‌های قبل نمی دادند؛ الان هم به همان سبک و سیاق عمل می‌شود اما حساسیت بالا در این دور باعث شده است که یکسری از خبرنگاران به هر طریق خود را به محل برسانند.»  

بر این اساس، خبرنگارانی از عمان، خبرنگاران ایرانی همراه وزیر امور خارجه و همچنین تعدادی خبرنگار که خودشان به محل مذاکرات رفته‌اند، از جمله نمایندگان رسانه‌ها امروز جمعه ـ ۱۷ بهمن ماه ـ در مسقط هستند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha