/زمان رسيدگي به وضعيت اسفناك آثار باستاني فيروزآباد كي فرا ميرسد؟/ ضرورتي نميبينم حوزههاي فرهنگي فعاليتي درخصوص معرفي آثار باستاني داشته باشند
مسائل حوزه ميراث فرهنگي به سازمان متولي آن مربوط است و به هيچ يك از ديگر حوزههاي فرهنگي ارتباطي ندارد.
عزيزالله خردمند ـ مدير اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان فارس ـ درباره اينكه حوزههاي فرهنگي در يك جامعه درخصوص معرفي و شناسايي ميراث فرهنگي و آثار باستاني شناخته شده در اين منطقه مانند فيروزآباد چه نقشي ميتوانند ايفا كنند، گفت: مسائل اين حوزه به تنها متولي آن، يعني سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري ارتباط دارد. اداره ارشاد به امور آن كاري ندارد و تمامي فعاليتهاي مربوط، شامل نگهداري، پژوهشها، كندوكاو و معرفي و شناسايي آن بر عهده خود سازمان است.
وي در گفتوگو با خبرنگار بخش ميراث فرهنگي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عنوان كرد: زماني كه تصور ادغامي صورت نگرفته بود، سازمان ميراث فرهنگي زير نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي بود و فعاليتهايشان مرتبط با يكديگر؛ اما در حال حاضر بهعنوان يك نهاد جداگانه و زير نظر رياست جمهوري، كاملا مستقل عمل ميكند و فعاليتهايش به خودش مربوط ميشود.
مديركل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي استان فارس در پاسخ به اين پرسش كه آيا با اين وجود نبايد اين دو حوزه مرتبط با يكديگر عمل كنند و از تاثيرگذاري حوزههاي مختلف فرهنگي مانند تئاتر، سينما و موسيقي براي معرفي هر چه بهتر آثار باستاني استفاده كرد؟ گفت: به اعتقاد بنده هيچ ضرورتي ندارد كه در حال حاضر مرتبط با هم عمل كنند و آنها مسائل خود را خودشان بايد پيگيري كنند. در مورد فيروزآباد هم بايد بگويم اطلاعي از آنچه در مورد معرفي اين محوطه باستاني تا پيش از ادغام انجام گرفته بود، ندارم و در حال حاضر هم لزومي نميبينم كه اداره ارشاد فعاليتي در اين خصوص انجام دهد.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات