دبير ستاد اقامه نماز: بايد به كتاب نهجالبلاغه يارانه اختصاص يابد تا ارزانتر ارايه شود براي جذب افراد بيشتر به مسجد بايد راههاي بهتري اتخاذ شود
دبير ستاد اقامه نماز كشورگفت: احياي حضرت علي (ع) به جشن غدير نيست، بلكه نهج البلاغه بايد زنده شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) حجت الاسلام و المسلمين محسن قرائتي در همايش ائمه جماعات، مسوولان كانونها و كتابخانههاي مساجد تهران به منظور برنامهريزي جهت برگزاري جشنهاي اعياد قربان و غدير اظهار كرد: بايد به كتاب نهج البلاغه يارانه اختصاص يابد تا ارزانتر ارايه شود و همه بتوانند از آن براي زنده نگه داشتن حضرت علي (ع) استفاده كنند.
وي در ادامه درباره مسجد و نماز جماعت توصيه و اشارههايي از قرآن كرد و افزود: گاهي شهركهاي مسكوني بسياري ساخته ميشود كه تمام امكانات جز مسجد را دارد.
او تاكيد كرد: مسجد تنها براي مسلمانان نيست و قرآن نيز به اين موضوع اشاره كرده كه مسجد براي بني آدم است.
قرائتي اظهار كرد: بنا به گفتههاي قرآن هنگام مراجعه به مسجد پول و بچه همراه داشته باشيد، چون مال و اولاد زينت است و زينت كردن مسجد فوايدي چون احترام، عبادت، وقف و تبليغ دارد.
دبير ستاد اقامه نماز، با اشاره به خادمان مسجد در قرآن گفت: در حال حاضر خادمهاي مسجد از طبقه ضعيف، مريض و بيحوصله و سيگاري هستند! وضعيت را مشاهده كنيد كه از حضرت ابراهيم و اسماعيل (ع) به عنوان خادمان مساجد به كجا سقوط كردهايم؟
وي تصريح كرد: از نظر قرآن بهترين افراد در كره زمين موذنها و دعوت كنندگان به سوي خدا هستند و ظالمترين افراد كساني هستند كه كاري ميكنند تا مردم به مسجد نيايند، حتي شده با طولانيتر كردن نماز.
قرائتي اظهار كرد: با عاطفه ميتوان مساجد را شلوغ كرد، بنابر اين اولين مباحث در اين اماكن بايد عاطفه و پس از آن به ترتيب فرهنگ، اقتصاد و سياست باشد، در حالي كه ائمه جماعات تمام هفته در مساجد به موضوع سياست ميپردازند.
وي با بيان اين كه براي جذب افراد بيشتر به مسجد بايد راههاي بهتري اتخاذ شود گفت: با كاشيكاري كسي جذب مسجد نميشود، بلكه برنامهي مسجد اهميت دارد و پيشنماز بايد بر اساس مطالعه سخنراني كند.
دبير ستاد اقامه نماز كشور ابراز كرد: وقتي به بعضي از مساجد مراجعه ميكنم، زجر ميكشم، چرا كه بعضي از ائمه جماعت مسائلي را مطرح ميكنند كه مورد نياز مردم نيست و به لحاظ ساختاري مشكل دارد كه شايد خلوت شدن اين اماكن به اين دلايل باشد.
وي گفت: بايد روضهها چك شود، چرا كه ديگر نميشود اين روضههاي رايج را خواند، حتي اگر پيش از اين در تلويزيون پخش شده باشد، بايد بررسي شود.
قرائتي تاكيد كرد: علاوه بر اين برنامههاي تبليغي در مساجد كوتاه و بهداشت اين اماكن مطلوب باشد.
وي با بيان اين كه تاكنون معناي واقعي قرآن را متوجه نشدهايم، افزود: در مساجد بايد تفاسير قرآني احيا شود كه در اين صورت ميتوان اسلام را به خوبي معرفي كرد.
دبير ستاد اقامه نماز از شهردار تهران درخواست كرد كه به شهرداران اين استان ابلاغ كند تا در صورت امكان حداقل در يك مدرسه منطقه سالن نمازخانه ساخته شود.
قرائتي خاطرنشان كرد: اين طرح از زمان شهردار قبلي مطرح و پيگيري شد كه در حال حاضر بخشهايي از آن مانده و در اين دوره دنبال شود.
دبير ستاد اقامهي نماز با بيان اين كه در كشورمان هزينههاي بسياري كه غير ضروري است ميشود، تصريح كرد: با وجود صرف اعتبارات زياد، ولي اقدام اساسي صورت نميگيرد، چرا كه در دستگاههاي دولتي فرد اسلامشناس و رك وجود ندارد.
قرائتي در پايان درباره اقدامات لازم در اعياد غدير و قربان گفت: بايد بخشي از عيدهاي دولت در اين روز باشد و جشنهاي فارغالتحصيلي و فعاليتهاي ديني به منزله ماندگار بودن آن همزمان با اين روزها برپا شود.
دبير ستاد اقامه نماز كشور در پايان خواهان نهادينه شدن شادي در جامعه شد و از شهردار تهران در خواست كرد تا جشنوارهاي را براي شادي جامعه برگزار كند.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات