• چهارشنبه / ۲۵ آذر ۱۳۸۸ / ۱۲:۵۴
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 8809-06006

سخنگوي سازمان ميراث فرهنگي‌وگردشگري: به‌دنبال انتخاب نام «آبان‌گان» براي نمايشگاه هديه تهراني از او حمايت كرديم از طرح‌هاي فعالان هنر و فرهنگ استقبال مي‌كنيم

سخنگوي سازمان ميراث فرهنگي‌وگردشگري:
به‌دنبال انتخاب نام «آبان‌گان» براي نمايشگاه هديه تهراني از او حمايت كرديم
از طرح‌هاي فعالان هنر و فرهنگ استقبال مي‌كنيم

سخنگوي سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري از تشكيل صندوق حمايت از فعالان فرهنگي و هنري خبر داد و گفت: حمايت از نمايشگاه عكس هديه تهراني نيز در قالب همين صندوق انجام شده است.

حسن محسني در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره‌ي دليل حمايت سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري از نمايشگاه عكس هديه تهراني كه وجه‌ي ميراثي يا گردشگري ندارد، بيان كرد: اين حمايت به‌دنبال انتخاب نام «آبان‌گان» براي نمايشگاه عكس او و تلاش سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري براي معرفي جشن ايراني آبان‌گان در ستايش آب انجام شده است. گذشته از اين، سازمان در اين اقدام از يك هنرمند حمايت كرده است كه لزوما كارهايش نبايد وجه‌ي ميراثي داشته باشد.

وي در پاسخ به اين‌كه وقتي هنوز صندوقي تشكيل نشده، چطور به او 220ميليون تومان وام داده شده است، اظهار داشت: صندوق از دو تا سه هفته پيش تشكيل شده و وام او نيز همان زمان پرداخت شده است.

سخنگوي سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري مبلغ وام سازمان را به نمايشگاه عكس هديه تهراني حدود 80ميليون تومان اعلام كرد و افزود: اشتباه قضيه همين است كه مبلغ وام 220ميليون تومان نبوده و مبلغ اعلام‌شده از سوي او درباره‌ي هزينه‌ي كل نمايشگاه بوده است. ضمن آن‌كه كمك انجام‌شده به اين نمايشگاه به شكل‌هاي مختلف و نه فقط از طريق پول نقد انجام شده است.

محسني با بيان اين‌كه سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري از طرح‌هاي فرهنگي فعالان عرصه‌ي هنر و فرهنگ استقبال مي‌كند، ادامه داد: با راه‌اندازي صندوق حمايت از فعالان فرهنگي و هنري، هنرمندان طرح‌ها و ايده‌هاي‌شان را مي‌توانند به صندوق ارائه كنند تا سازمان از طرق مختلف و نه لزوما سرمايه‌گذاري مالي از آن‌ها حمايت كند.

وي در پاسخ به پرسشي مبني بر اين‌كه چرا سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري با وجود اعلام حمايت از فعالان فرهنگي و هنري، نماينده‌اي در مراسم بزرگداشت عباس جعفري ـ عكاس و طبيعت‌گرد ناپديدشده در نپال ـ نداشت، بيان كرد: در زمان برگزاري اين مراسم، من و حتا مدير نشريه‌اي كه آقاي جعفري براي آن كار مي‌كرد، در سفر رسانه‌يي زنجان بوديم.

سخنگوي سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري ادامه داد: قاعدتا بسياري از اتفاق‌ها شبيه اين مراسم رخ مي‌دهند كه سازمان لزوما نبايد در آن‌ها نماينده‌اي داشته باشد، مانند درگذشت فرامرز پايور كه از بزرگان موسيقي كشور بود.

وي افزود: به‌زودي براي تدوين كتابي جامع درباره‌ي نوروز با حضور اعضاي انجمن عكاسان با هدف استفاده از آثار آن‌ها، فراخواني اعلام مي‌شود.

به گزارش ايسنا، هديه تهراني 23 آذرماه در نشستي خبر گفت: هزينه‌ي اين نمايشگاه حدود 220ميليون تومان بود و اين پول به شكل وام از سوي سازمان ميراث فرهنگي به من ارايه شد؛ اما از آن‌جا كه محتواي آب برايم اهميت داشت، تمام قاب‌ها را از جنس فلكسي گلس انتخاب و براي تك‌تك تابلوها نقشه‌ي ويژه‌اي را طراحي كردم. هزينه‌ي قاب‌ها از 200هزار تومان تا 700هزار تومان بود و در هيچ‌كدام از آن‌ها حتا يك پيچ و مهره نيز استفاده نشده است و زماني بيش از 5/1ماه براي ساخت اين قاب‌ها صرف شد.

وي افزود: من چهارسال تمام در ايران دست به كشف و شهود زدم و مي‌خواستم حاصل كارم را در كشور خودم ارايه كنم. به همين جهت نيز سراغ سازمان ميراث فرهنگي رفتم، درحالي‌كه برندهاي بزرگي حاضر به سرمايه‌گذاري براي اين نمايشگاه بودند.

هم‌چنين اسفنديار رحيم‌مشايي ـ رييس پيشين سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري ـ که به‌تازگي به‌عنوان رييس کميسيون فرهنگي دولت منصوب شده است، 20 آذرماه از نمايشگاه هديه تهراني در خانه‌ي هنرمندان ايران ديدن كرد.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha