• شنبه / ۱۲ دی ۱۳۸۸ / ۱۲:۱۹
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 8810-05031

دبيركل مجمع جهاني اهل بيت(ع) در گفت‌وگو با ايسنا: حركت حضرت زينب(س) در واقعه عاشورا راه و روش يك انسان آزاده و مسلمان است

دبيركل مجمع جهاني اهل بيت(ع) در گفت‌وگو با ايسنا:
حركت حضرت زينب(س) در واقعه عاشورا راه و روش يك انسان آزاده و مسلمان است

دبيركل مجمع جهاني اهل بيت(ع) با بيان اين‌كه حضرت زينب(س) با نقش پيام‌رساني پس از قيام عاشورا موج نفرت عمومي عليه يزيديان را ايجاد كردند گفت: حضرت زينب(س) به خوبي توانستند نقش دفاع از اسلام و پاسداري از حريم امامت و ولايت و صبر و ايستادگي در راه حق را ايفا كنند.

حجت‌الاسلام والمسلمين محمدحسن اختري در گفت‌وگو با خبرنگار دين و معارف اسلامي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با ارزيابي از نقش و جايگاه حضرت زينب كبري(س) پس از واقعه عاشورا افزود: در قضيه واقعه عاشورا دو ركن اساسي يا دو مرحله بنيادي وجود دارد كه از ميان مردان حضرت اباعبدالله الحسين(ع) و در ميان زنان حضرت زينب كبري(س) به عنوان دو ركن شاخص در اين حركت هستند و براساس استنباط از روايات و تاريخ اسلام حضرت زينب(س) به عنوان يك پيرو و فرمانبردار در خدمت امام عصر خويش قرار دارند و با دستورات او حركت مي‌كنند.

وي خاطرنشان كرد: در اين مساله حضرت زينب(س) به عنوان يكي از شخصيت‌هاي اصلي و مسووليت‌پذير از طرف خداوند و با اعلام پيامبر اكرم(ص) رسالتي برعهده دارند و برايشان جايگاه و ماموريت خاصي درنظر گرفته شده است.

دبيركل مجمع جهاني اهل بيت(ع) با تقسيم نقش حضرت زينب(س) به دو قسمت قبل و پس از واقعه عاشورا تصريح كرد: اين دو مرحله مكمل يكديگر هستند، يعني اگر مرحله اول اتفاق نمي‌افتاد و عاشورا در كربلا با شهادت امام حسين(ع) پايان مي‌يافت و اگر يزيد و يزيديان اين حماقت را نمي‌كردند كه خاندان امام حسين(ع) را به اسارت ببرند، اين موضوع نمي‌توانست موج ايجاد كند و خبر و پيام قيام امام حسين(ع) نمي‌توانست به دنياي آن روز برسد.

اختري تاكيد كرد: حضرت زينب(س) در مرحله دوم براساس رسالت خود مساله ابلاغ و ايجاد موج و رساندن پيام و اهداف قيام امام زمان خويش را برعهده داشتند و بايستي اين پيام را به گوش دنيا مي‌رساندند تا همه از آن مطلع مي‌شدند و حق را از ناحق تشخيص مي‌دادند.

وي با بيان اين‌كه نقش حضرت زينب(س) به عنوان يك نقش اساسي در حركت امام حسين(ع) است، خاطرنشان كرد: نقش حضرت زينب(س) نقش پيام‌رساني، ايجاد موج و تنفر عمومي عليه يزيد و يزيديان است كه باعث شد داستان عاشورا جاودانه شود و به عنوان يك قضيه زنده همواره در طول تاريخ تازه بماند و پيام‌رسان باشد.

به اعتقاد دبيركل مجمع جهاني اهل بيت(ع) حضرت زينب(س) توانستند به خوبي نقش صلابت، رسالت، شجاعت، امامت، ولايت، دلاوري در راه حق، عقيده ايستادگي و صبر در جهاد و دفاع از اسلام و پاسداري از حريم امامت و ولايت را به عنوان يكي از مقدس‌ترين اهداف نظام اسلامي ايفا كنند.

وي درادامه با اشاره به اين‌كه هر انساني در هر زماني به اندازه‌اي كه مي‌تواند بايد از اسلام و امام مسلمين دفاع و پاسداري كند اظهار كرد: حضرت زينب(س) به عنوان يك انسان مطيع امام زمان خود تا عصر عاشورا با امام حسين(ع) و پس از آن حامي و پشتيبان و فرمانبردار امام سجاد(ع) بودند و در اين باره بارها جان خود را به خطر انداختند.

اختري اضافه كرد: اين حركت حضرت زينب(س) پيام بسيار بزرگي براي هميشه تاريخ به ويژه زمان امروز ما دارد و اين راه و روش يك انسان آزاده و مسلمان است.

دبيركل مجمع جهاني اهل بيت(ع) هم‌چنين با محكوم كردن اهانت به مقدسات مسلمانان و شيعيان توسط عده‌اي در روز عاشورا آن را حركتي يزيدي و گناه نابخشودني عنوان كرد و گفت: امروز بايد در برابر كساني كه همانند يزيديان به امام حسين(ع) و عاشوراي او اهانت كردند و گستاخي خود را تا حدي رساندند كه آشكارا بي‌اعتقادي خود را نسبت به امامت و ولايت نشان دادند بايستيم و پشتيبان ولايت فقيه باشيم.

وي با تاكيد بر اين‌كه امروز بايد به عنوان يك مسلمان واقعي همانند حضرت زينب(س) در برابر يزيديان و منافقان و مخالفان امامت و ولايت كه مي‌خواهند با حمايت دولت‌هاي استكباري به اسلام و مقدسات ما اهانت كنند ايستادگي كنيم، تصريح كرد: بدون شك مردم متدين ما از اصل ولايت فقيه به عنوان بهترين مشخصه نظام جمهوري اسلامي همانند حضرت زينب(س) حمايت خواهند كرد.

اختري درپايان تاكيد كرد: دشمنان ما بايد بدانند؛ همانطور كه يزيديان نتوانستند جلوي روشنگري‌هاي حضرت زينب(س) را بگيرند و ايشان توانستند ظرف 40 روز پس از شهادت برادرشان پيام قيام امام حسين(ع) را به بهترين وجه به دنيا برسانند و بني‌اميه را رسوا كنند ملت ما هم دشمنان ولايت فقيه را بار ديگر پشيمان خواهند كرد.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha