معاون امور مطبوعاتي و اطلاعرساني وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي تاكيد كرد بايد به اين باور برسيم كه مطبوعات و خبرگزاريها بسترساز فرهنگ جامعه هستند.
محمدجعفر محمدزاده در غرفه خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در هجدهمين نمايشگاه مطبوعات و خبرگزاريها اظهار كرد: به نظر من نمايشگاه امسال نمايشگاه باطراوتي است و نشانهاش هم اين است كه هم بازديدكنندگان و هم متصديان و مجريان از اين فضايي كه همكاران رسانهيي ايجاد كردهاند، لذت ميبرند و عزم ما هم براي همين بوده است.
او با بيان اين كه فضاي مطبوعات فضاي فرهنگ و دانايي است و همچنين فضاي رشد و شكوفايي تصريح كرد: بايد به اين باور برسيم كه مطبوعات و خبرگزاريها بسترساز فرهنگ جامعه هستند. اگر مطبوعات سالم نداشته باشيم، جامعهي سالم نيز نخواهيم داشت و اگر مطبوعات بالنده و باطراوت نباشند، اين طراوات و شادابي به جامعه نيز تزريق نميشود.
وي تاكيد كرد: بايد در نظر داشت بخش عمدهاي از جمعيت 70 ميليوني ايران، روز خود را با مطبوعات آغاز ميكنند و حالا شما ببينيد كه اين روزنامهها و خبرگزاريها تا چه اندازه ميتوانند اميدآفرين و شاديبخش باشند و چقدر ميتوانند براي جامعه باعث تعالي باشند.
محمدزاده افزود: به نظر من اين نمايشگاه جايي است كه همه ما بايد به آن توجه كنيم و بايد بدانيم اين رسانه به عنوان يك حلقه مفقوده كه فكر ميكرديم رسانه ابزار تحركات عادي و فعاليتهاي عادي سياسي است، وسيلهي رشد و ارتقاء و وسيلهي دانايي است.
او تصريح كرد: رسانه وسيلهي دانايي براي توانايي است و من نيز اميدوارم خبرگزاري دانشجويان ايران كه متعلق به قشر دانشجو و جوان جامعه است، بتواند به اين وظيفهي خود عمل كند و در مسير دانايي و تعاليبخشي حركت خوبي را در جامعه ايجاد كند و باعث تعالي جامعه شود.
محمدزاده درباره شعار امسال نمايشگاه كه تهذيب رسانه و همچنين شعار خبرگزاري دانشجويان ايران مبني بر اخلاق رسانهيي گفت: يكي از شعارهاي محوري نمايشگاه تهذيب رسانه است و ضروري است كه جامعهي مطبوعاتي و رسانهيي كشور به آن توجه كنند. تهذيب رسانهيي يعني توجه به روزنامهنگاري اسلامي و روزنامهنگاري اسلامي يعني توجه به آموزههاي قرآن كه همه اينها مستلزم حفظ حرمت انسانهاست.
محمدزاده در پايان گفت: من اميدوارم رسانههاي ما با اين كاري كه انجام شده و با توجه به شعار نمايشگاه، بتوانند در اين زمينه موفق عمل كنند.
انتهاي پيام
نظرات