• یکشنبه / ۷ خرداد ۱۳۹۱ / ۱۵:۲۵
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 91030704631
  • خبرنگار : 71429

/دوازدهمين جلسه رسيدگي به پرونده فساد بزرگ مالي/11

رياحي: عده‌اي منتظرند سر «مه‌آفريد» بالاي دار برود تا مقاصدشان پنهان بماند

در ادامه دوازدهمين جلسه دادگاه رسيدگي به پرونده فساد بزرگ مالي، غلامعلي رياحي ـ وكيل مدافع مه‌آفريد اميرخسروي ـ با قرار گرفتن در جايگاه و با درخواست از اعطاي مهلت براي دفاع از موكلش گفت: چرا آقاي «ع.ر» كه اولين ال‌سي مساله‌دار را به كمك آقاي «ف.ك» گشايش كردند تا به حال محاكمه نشده‌اند و چرا تاكنون كيفرخواست «ع.ر» به دادگاه ارائه نشده است؟

در ادامه دوازدهمين جلسه دادگاه رسيدگي به پرونده فساد بزرگ مالي، غلامعلي رياحي ـ وكيل مدافع مه‌آفريد اميرخسروي ـ با قرار گرفتن در جايگاه و با درخواست از اعطاي مهلت براي دفاع از موكلش گفت: چرا آقاي «ع.ر» كه اولين ال‌سي مساله‌دار را به كمك آقاي «ف.ك» گشايش كردند تا به حال محاكمه نشده‌اند و چرا تاكنون كيفرخواست «ع.ر» به دادگاه ارائه نشده است؟

به گزارش خبرنگار حقوقي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، قاضي سراج در اين هنگام خطاب به رياحي گفت: اولا صداي خود را بلند نكنيد، ثانيا تمام پرونده در اختيارت بوده و هرچه را در اختيارت بوده امروز در دفاع از موكلت بگو.

رياحي با بيان اينكه آقاي قاضي طاقت بياوريد، ادامه داد: شما اجازه فتوكپي گرفتن از محتويات اين پرونده را به من نداديد.

قاضي سراج پاسخ داد: كجاي قانون نوشته شده كه كپي مدارك را بايد بدهيم؟

وكيل مدافع مه‌آفريد با بيان اينكه اين پرونده 8900 برگ و 24 جلد دارد، گفت: بايد اشاره كنم كه در روز تحقيقات از خاوري آقاي فردمحمديان، بازپرس شعبه ششم دادسراي اهواز بايد آقاي خاوري را بازداشت مي‌كردند زيرا وزارت اطلاعات قبلا نامه‌اي نوشته بود و خواستار اين شده بود كه خاوري در اختيارشان قرار بگيرد و ممنوع‌الخروج شود كه اين كار را انجام نداد.

وي ادامه داد: در 97 برگ قرار مجرميت، آقاي فردمحمديان نامي از مديرعامل گروه ملي فولاد كه اولين ال‌سي مساله‌دار را كه آقاي «ع.ر» به كمك آقاي «س.ك» تنظيم كرده بود، نياورده است. بايد بگويم كه 57 نفر قرار مجرميتشان صادر شده اما براي آقاي «ع.ر» هنوز اين امر صورت نگرفته و كيفرخواستش هنوز آماده نيست.

رياحي افزود: گروه‌هاي تحقيق در اين پرونده شامل دو دسته هستند كه يكي اداره اطلاعات خوزستان است كه گزارش مفيد و جامع و مختصري را ارائه داد و در واقع آنچه كه در خوزستان انجام شده، صرفا اين بوده كه آقاي بازپرس به تفهيم اتهام اخلال در نظام اقتصادي كه منجر به افساد في‌الارض در رابطه با آقاي مه‌آفريد اميرخسروي مي‌شده همت گماشته است.

وي ادامه داد: زماني كه پرونده به تهران منتقل مي‌شود، توصيه‌اي صورت مي‌گيرد كه براي آقاي خاوري قرار مجرميت صادر نشود و همين باعث مي‌شود كه سه روز بعد وي از كشور خارج شود زيرا اتصالات ايشان خيلي زياد بوده است و هم به خودش و هم به ديگران آسيب مي‌رسانده است.

رياحي اظهار كرد: محور تحقيقات زماني كه پرونده به تهران مي‌آيد به گونه‌اي مي‌شود كه ال‌سي‌ها و خاوري نيز از كشور خارج مي‌شوند و بايد بگويم كه اداره اطلاعات اسامي 17 نفر را آورده از جمله آقاي «ع»، «ر»، «ع.ب» و مقامات ديگر كه اداره اطلاعات تهران درخواست ممنوع‌الخروج شدن اين 17 نفر را داد.

وكيل مدافع مه‌آفريد اميرخسروي در ادامه اظهاراتش اشاره به اين موضوع داشت كه شيخ‌فضل‌الله نوري هم به عنوان مفسد في‌الارض به دار آويخته شد.

قاضي سراج در اين هنگام خطاب به وي گفت: شما مقايسه نكنيد.

رياحي درباره اتهام انتسابي به موكلش مبني بر اخلال در نظام اقتصادي كشور گفت: اخلال در نظام اقتصادي زماني بايد رسيدگي شود كه بحث امنيت مطرح باشد. هيچ مرجع صاحب صلاحيتي گزارشي در اين پرونده نداده است كه اقدامات اين فرد به گونه‌اي بوده كه امنيت را مختل كند.

وي ادامه داد: اين مجموعه اصلا به گونه‌اي كه مي‌گويند باند و شبكه‌اي را ايجاد كرده‌اند، نبوده و اين طراحي كيفرخواست است. همچنين زماني كه عنوان مي‌كنند اين شركت جزو شركت‌هاي كاغذي بوده است، بايد بگويم كه اشتباه است. تبليغات در رابطه با فولاد خوزستان به گونه‌اي پيش مي‌رود كه مه‌آفريد اميرخسروي را به عنوان فردي تحت‌الحمايه «ر» معرفي مي‌كند.

رياحي در ادامه اظهارات خود عنوان هزاران جنگل در اين پرونده را كذب محض خواند و گفت: واقعيت اين است كه يك شركت بسيار مدرن با آخرين تكنولوژي روز آلمان براي ام‌دي‌اف در منطقه لوشان طراحي مي‌شود و بايد بگويم كه آنچه كه در كيفرخواست به عنوان هزاران جنگل مطرح شده است، كذب محض است.

وي اضافه كرد: النگو و گوشواره و اموال خانواده موكلم در اين پرونده توقيف مي‌شود ولي 100 ميليون دلار پولي كه از كشور خارج مي‌شود جلويش را نمي‌گيرند.

رياحي گفت: بنده دو ماه است اصرار دارم كه وكالت محضري به من بدهند ولي كسي به حرف من گوش نمي‌كند.

وي در ادامه صحبت‌هايش با بيان اينكه براي يك دستمال قيصريه را آتش نزنيد، خاطرنشان كرد: در رابطه با اتهام اخلال در نظام اقتصادي موكلم بايد بگويم چرا بايد وي ضربه بزند به نظامي كه اين همه پول دارد؟ اگر اين مساله باشد، بايد پشت آن هدف سياسي نهفته باشد و در اين صورت اعدام خواهد شد در صورتي كه وي هدف سياسي نداشته و قصد كارآفريني داشته است.

وكيل مدافع مه‌آفريد اميرخسروي گفت: يك كلمه از صحبت‌هاي موكل بنده از صدا و سيماي جمهوري اسلامي پخش نشده و آقاي فراهاني در رسانه ملي در حال صحبت كردن هستند. آيا رسانه ملي براي فراهاني نماينده دادستان است؟ چرا اظهارات من در رسانه ملي منتشر نمي‌شود؟

رياحي خاطرنشان كرد: يك روزنامه به اين دادگاه دعوت نمي‌شود. فقط پنج خبرگزاري در اين جلسات حضور دارند و فقط خبرگزاري فارس چكيده‌اي مختصر از دادگاه را كه به نفع آنهاست ارائه مي‌دهد.

وي گفت: خسروي و گروهش براي دور زدن تحريم و توليد و صنعت فعاليت كرده‌اند.

رياحي اظهار كرد: يك عده منتظر هستند تا اين سر اين افراد بالاي دار برود تا مقاصدشان پنهان بماند.

ادامه دارد...

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha