• چهارشنبه / ۲۴ خرداد ۱۳۹۱ / ۰۸:۰۱
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 91032413699
  • منبع : نمایندگی قم

آیت‌الله جوادی آملی: بازی‌های سیاسی آتش زدن به عمر است

آیت‌الله جوادی آملی: بازی‌های سیاسی آتش زدن به عمر است

آيت‌الله جوادي آملي با توصیه به مسوولان حج و زیارت در خدمت رسانی به زائران خانه خدا گفت: از بازی‌های سیاسی که آتش زدن به عمر است، بپرهیزید که اگر فرصت زرینی نصیب انسان شود و نتواند به این بیت شریف خدمت کند، اتلاف عمر است و روزی که باید خداحافظي کند، شرمنده می‌شود.

آيت‌الله جوادي آملي با توصیه به مسوولان حج و زیارت در خدمت رسانی به زائران خانه خدا گفت: از بازی‌های سیاسی که آتش زدن به عمر است، بپرهیزید که اگر فرصت زرینی نصیب انسان شود و نتواند به این بیت شریف خدمت کند، اتلاف عمر است و روزی که باید خداحافظي کند، شرمنده می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه قم، آیت‌الله عبدالله جوادی آملی روز سه‌شنبه در دیدار حجت‌الاسلام سیداحمد موسوی رییس سازمان حج و زیارت، مسؤولیت در این سازمان را از بهترین مسؤولیت‌ها عنوان و اظهار کرد: خدمتگزار مکه و این بیت شریف، باید یک حرمت خاص و یک دید مخصوصی داشته باشد.

اين استاد خارج فقه حوزه علمیه قم در ادامه افزود: اگر خداوند سبحان به انسان شریفی مسؤولیت ویژه داد، توقع ویژه هم از او هست و البته لطفی ویژه هم از طرف خداوند به او می‌شود که بدون کشش او، کوشش این مسؤول به جایی نمی‌رسد.

وی به بیان ویژگی‌های منحصر به فرد سرزمین مکه پرداخت و با بیان این‌که «قرآن کریم در این سرزمین وحی شده است» افزود: قرآن کریم برای سرزمین وحی و عترت طاهرین‌‌(ع) برای مکه یک خصوصیتی قائل هستند که زیر آسمان هیچ کس این ویژگی را ندارد و در تمام روی زمین تنها مکه دارای این خصوصیت است.

وی با بیان این‌که «قرآن کریم وقتی می‌خواهد از مکه یاد کند می‌فرماید خدا رب این شهر است، با این‌که خدا رب السموات و الارض است» اظهار كرد: تنها شهری که خدا، خود را مال آن شهر می‌داند و می‌فرماید من آنجایی هستم، مکه است و وقتی خدا رب این سرزمین است، معلوم می‌شود که عنایت ویژه‌ای به آن دارد.

جوادی آملی تصریح کرد: عنایت ویژه خداوند به سرزمین مکه آن است که این سرزمین را از زمان ابراهیم خلیل الرحمن تاکنون سرزمین وحی قرار داده و خانه خود را به دست دو پیامبر از پیامبران الهی یعنی ابراهیم‌‌(ع) و اسماعیل‌‌(ع) بنا کرده است.

وی ادامه داد: ویژگی این سرزمین در روی کره زمین آن است که هرکس در هر وقتی بخواهد وارد مکه شود باید احرام ببندد، در حالی که اعتاب مقدسه کربلا، نجف، کاظمین، سامرا و مدینه این‌طور نیست و هر کس خواست به زیارت بزرگواران مدفون در این مکان‌ها برود، آزاد است.

جوادی‌آملی با اشاره به حرمت مکه و اصرار خداوند متعال بر تحریم این سرزمین تصريح كرد: ورود غیرمسلمان به سرزمین مکه به خاطر ورود بدون احرام جایز نیست و کمتر کسی در مکه دست به ظلم زده، مگر این‌که زود ویران شده است.

وی با بیان این‌که «ظلم در مکه به ثمر نمی‌رسد» گفت: ممکن است خدای سبحان به ظالمان فرصت کوتاه یا بلندمدتی دهد، همان‌طور که چندین سال به پهلوی و صدام مهلت داد و چندین سال به دولت آمریکا و اسرائیل هم فرصت می‌دهد، اما همه این‌ها را ریشه‌کن می‌کند.

آیت‌الله جوادی آملی اظهار كرد: با توجه به این ویژگی‌‌ها و سرمایه‌هایی که خداوند سبحان برای این سرزمین قرار داده، اگر کسی توفیق خدمت به اهل این خانه و مهمانان آن پیدا کرد، خسران است با غیر صاحب این سرزمین معامله کند؛ بهترین فرصت آن است که انسان با صاحب خانه معامله کند.

انتهاي پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha