حضرت محمد(ص) ميفرمايند: جَلاءُ هذِهِ القُلوبِ ذِکرُ اللَّهِ وتِلاوَةُ القرآنِ. صيقل دهنده اين دلها، ياد خدا و تلاوت قرآن است.
ميزان الحکمة: ح 17168
به گزارش سرويس دين و انديشه خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، قرائت قرآن موجب تقويت حافظه ميشود چنانچه پيامبر اكرم(ص) نيز فرمودهاند: سه چيز فراموشي را از بين ميبرد و حافظه ميآورد: تلاوت قرآن، مسواك زدن و روزه.
همچنين فرمودهاند: هرگاه كارها همچون پارههاي شب تار بر شما تاريك و شبهه ناك شد، به قرآن روي آوريد؛ زيرا قرآن شفيعي است كه شفاعتش پذيرفته است و شاكي و خصمي است كه شكايتش قبول ميشود، هركه قرآن را فرا روي خود قرار دهد، او را به سوي بهشت كشاند و هركه آن را پشت سر خويش نهد، به سوي دوزخش براند.
امام صادق (ع) نيز فرمودند از نشانههاي مومن اين است که روزي 50 تا 60 آيه قرآن تلاوت کند.
يعني جزء کارها و وظايف يک شيعه است، هم چنين فرمودند: هر روز به عهدتان با خدا نگاه کنيد، سوال شد کدام عهد؟ فرمودند: نگاه کردن به قرآن، وقتي به آيات رباني نگاه ميکنيم متوجه ميشويم که قرآن ما را صبح و شب به خواندن خودش دعوت ميکند.
قرآن كريم شامل 30 جزء و 120 حزب است كه هر حزب حدود 50 تا 60 آيه است. لذا با خواندن روزي يك حزب - كه حدود 15 دقيقه طول ميكشد- و تامل در معني آن، ميتوانيم در سال 3 دور قرآن را ختم كنيم و چه بهتر كه اين ختم قرآنها به صورت گروهي و به نيات سلامتي امام زمان(عج) و ظهور ايشان باشد.
انتهاي پيام
نظرات