دبيركل مجمع جهاني اهل بيت(ع)، گفت: وقتي به مهماني خدا ميرويم بايد ببينيم كه وي از ما چه ميخواهد و اگر ما دستورات خدا را خوب عمل كرديم معلوم ميشود كه در اين مهماني جا داريم.
حجتالاسلام والمسلمين محمدحسن اختري در گفتوگو با خبرنگار دين و انديشه خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پيرامون چگونگي رعايت آداب مهماني خدا، با بيان اينكه «آداب مهماني را بايد از ميزبان آموخت» اظهار كرد: وقتي ميخواهيم به يك مهماني برويم نگاه ميكنيم كه آن مهماني چگونه است و آيا يك محفل علمي يا يك مراسم شادي و يا اندوه است و به تناسب آن موضوع در آن مهماني وارد ميشويم و اين معنايش اين است كه مهمان بايد بر اساس خواستههاي ميزبان حركت كند.
وي افزود: بنابراين وقتي به مهماني خدا ميرويم بايد ببينيم كه وي از ما چه ميخواهد و اگر ما دستورات خدا را خوب عمل كرديم معلوم ميشود كه در اين مهماني جا داريم و در غير اين صورت اگر به دستورات خدا عمل نكنيم معنايش اين است كه در اين مهماني اصلا جايي نداريم.
دبيركل مجمع جهاني اهلبيت(ع) در رابطه با اينكه چه رفتارهايي بايد از سوي مهمانان حاضر در مهماني خدا صورت پذيرد، اظهار كرد: اميرالمومنين علي (ع) در زماني كه پيامبر مكرم اسلام(ص) خطبه شعبانيه خود را قرائت ميكردند پرسيدند كه " در پيشگاه خداوند متعال بهترين كار در ماه مبارك رمضان چيست؟" كه آن حضرت پاسخ دادند "اينكه انسان از گناه اجتناب كند." و بتواند دامن خود را در اين ماه پاك كند و نسبت به گذشتههاي خود نيز توبه و استغفار كند و براي آينده نيز تصميم بگيرد تا به آلودگي مبتلا نشود و وضعيت فعلي خود را نيز اصلاح كند.
اختري گفت: همچنين بايد جان خود را از آلودگيها شستوشو داد و با انجام اعمال خوب و اهتمام به خواندن قرآن و اقامه نماز و گفتن ذكر و استغفار بتوانيم روزبهروز خود را براي شبهاي قدر آماده كنيم و از فيوضات آن برخوردار شويم.
انتهاي پيام
نظرات