• جمعه / ۶ بهمن ۱۳۹۱ / ۱۴:۲۴
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 91110603624

در دیدار با رایزن فرهنگی کشورمان در تونس

مفتی تونس: وحدت اسلامی امر قرآن و سیره‌ی پیامبر (ص) است

شیخ عثمان بطیخ، مفتی تونس تصریح کرد: مقوله وحدت اسلامی و تشکیل امت واحدۀ اسلامی یک سیاست و یا روش برای حکومت داری نیست بلکه وحدت اسلامی امری قرآنی و در راستای تبعیت از سیره پیامبر اعظم (ص) است.

شیخ عثمان بطیخ، مفتی تونس تصریح کرد: مقوله وحدت اسلامی و تشکیل امت واحدۀ اسلامی یک سیاست و یا روش برای حکومت داری نیست بلکه وحدت اسلامی امری قرآنی و در راستای تبعیت از سیره پیامبر اعظم (ص) است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، مفتی جمهوری تونس در دیدار با «صادق رمضانی گل افزانی» رایزن فرهنگی کشورمان ضمن تأکید بر ضرورت وحدت اسلامی و قبول دعوت برای حضور در همایش بین المللی تقریب مذاهب اسلامی اظهار داشت: مقوله وحدت اسلامی و تشکیل امت واحدۀ اسلامی یک سیاست و یا روش برای حکومت داری نیست بلکه وحدت اسلامی امری قرآنی و در راستای تبعیت از سیره پیامبر اعظم (ص) است.

مفتی تونس با تجلیل از حضرت امام خمینی(ره) به عنوان پایه گذار مقوله وحدت اسلامی در طول حدود چهار دهه انقلاب اسلامی و تشکیل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی از سوی مقام معظم رهبری آن را نشانه عملی تأسی رهبران جمهوری اسلامی ایران به آیات قرآن کریم و سیرۀ پیامبر (ص) دانست و گفت: خوشبختانه برگزاری سالانه همایش بین المللی وحدت اسلامی در تهران موجب خنثی شدن توطئه های دشمنان اسلام شده است و این نشست که با حضور عالمان و فرهیختگان جهان اسلام برگزار می شود فرصتی مناسب برای تحقق عملی امر وحدت میان مسلمانان شیعه و سنی است.

بطیخ گفت: اختلافات میان شیعه و سنی بقدری ناچیز است که اساسا قابل بیان نیست و صرفا در بعضی از موارد فقهی قابل ملاحظه است که خود دلیل برپویائی فقه اسلامی است و اساسا برمبنای سیره نبوی (ص) این اختلافات موجبات رحمت را فراهم می‌کند. لذا جامعه مسلمانان باید متوجه اهمیت موضوع باشند که عمدۀ اختلافات از سوی دشمنان اسلام دامن زده می‌شود و ما که دارای فقه مالکی هستیم خود را به فقه جعفری بسیار نزدیک می دانیم و معتقدیم که شیعیان و اهل سنت یک خدا را عبادت می کنند و بسوی یک قبله نماز می گزارند و پیامبر شان حضرت محمد (ص)است.

نماینده فرهنگی ایران در تونس نیز برگزاری اجلاس وحدت اسلامی را حائز اهمیت فوق العاده خواند و مشارکت شخصیت های برجسته اسلامی تونس را در این همایش بین المللی، دلیل واضحی بر اراده حقیقی حاکمیت و علمای تونس در تعمیق روابط برادرانه دو جانبه در چارچوب وحدت اسلامی دانست و اظهار امیدواری کرد با سفر مفتی تونس به اجلاس تهران زمینه برگزاری همایشی مشترک در آینده نزدیک در تونس فراهم شود.

در این همایش علاوه بر شیخ عثمان بطیخ، دکتر عبد الجلیل سالم رییس دانشگاه زیتونه، دکتر شفیع بالزین استاد دانشگاه المنار تونس، دکتر صلاح الدین العامری استاد دانشگاه سوسه، دکتر محمد بالطیب استاد دانشگاه تونس، دکتر عبد القادر قحه استاد دانشگاه الزیتونه، دکتر عبد الوهاب الهانی نماینده پارلمان تونس، دکتر ونیس عامر استاد دانشگاه الزیتونه ،دکتر علی بن مبارک استاد دانشگاه نابل و جمعی دیگر از فرهیختگان و اساتید و علما و ائمه جمعه و جماعات تونس شرکت خواهند کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha