• یکشنبه / ۱۱ فروردین ۱۳۹۲ / ۰۸:۰۱
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 92011101683
  • منبع : نمایندگی قم

مهم‌ترین ویژگی حضرت فاطمه(س)، ولایت‌مداری و شهادت در این راه بود

مهم‌ترین ویژگی حضرت فاطمه(س)، ولایت‌مداری و شهادت در این راه بود

دبیر کمیسیون امور بانوان در استانداری قم گفت: مهم ترین ویژگی حضرت فاطمه(س)، ولایت مداری و شهادت در راه امامت و ولایت بود.

دبیر کمیسیون امور بانوان در استانداری قم گفت: مهم ترین ویژگی حضرت فاطمه(س)، ولایت مداری و شهادت در راه امامت و ولایت بود.

معصومه ظهیری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه قم، با ذکر بخش‌هایی از زندگی نامه حضرت فاطمه زهرا(س) تصریح کرد: فاطمه به معنای بریده شده و جدا شده از آتش دوزخ است و ایشان با نام‌های دیگری چون زهرا، بتول، راضیه، مرضیه، صدیقه و طاهره که هر یک دارای معنائی ارزشمند است، نیز شناخته می‌شدند.

دبیر کمیسیون امور بانوان در استانداری قم افزود: این بانوی گرامی، برترین و والامقام‌ترین بانوی جهان است که می‌تواند الگوئی ارزشمند به شمار رود و می‌توان از هر یک از ابعاد زندگی ایشان درس‌هایی بزرگ از انسانیت و عبودیت گرفت.

وی عنوان کرد: شخصیت والای این بانوی گرامی بر هیچ کس پوشیده نیست و اهل تشیع و تسنن بر این امر واقف هستند زیرا همه ابعاد زندگی حضرت فاطمه(س) درس و الگوی زندگی مسلمانان به ویژه زنان در جهان است.

وی با بیان اهمیت شناخت ابعاد زندگی دخت نبی(ص) خاطرنشان کرد: ایشان در عفت، پاکدامنی، همسرداری، نقش مهم مادری و ... الگوئی بزرگ و وارسته برای بانوان در همه اعصار و عصر کنونی محسوب می‌شود.

ظهیری گفت: مهم‌ترین ویژگی حضرت فاطمه(س) ولایت مداری، پیروی از راه امامت تا آخرین لحظه زندگی‌اش و حتی شهادت در این راه بود که این امر نیز می‌تواند به عنوان الگوئی مهم در زندگی ما نیز تبیین شود.

دبیر کمیسیون امور بانوان در استانداری قم شهادت این بانوی اسلام را تلخ‌ترین حقیقت تاریخ برشمرد و گفت: شیعیان و اهل تسنن طبق روایات موجود گواه بر شهادت این بانوی بزرگ در راستای پیروی از ولایت علی(ع) می‌باشند که تا آخرین لحظه‌های زندگی خویش نیز دست از این راه برنداشت.

وی خاطرنشان کرد: ایشان به عنوان دختری پاک، همسری نمونه، مادری فداکار، عالمه‌ای بزرگوار و پیرو ولایت الگوی بزرگی برای زنان در جهان است که باید در توسعه فرهنگ فاطمی و تبیین ارزش‌های واقعی برگرفته از زندگی ایشان تلاش کرد.

ظهیری در پایان گفت: حجاب و عفاف، نشانه ارزش و جایگاه بانوان در اجتماع است و اگر اسلام بر گوشه نشینی زنان در خانه اصراری داشت هرگز حجاب و عفاف را به عنوان مصونیت برای زنان انتخاب نمی‌کرد از این رو زنان باید با این دو گوهر گرانبهای انسانی در صحنه حاضر باشند و در زندگی خود با پیروی و الگوپذیری از شخصیت والای حضرت فاطمه(ع) بهترین شیوه زندگی را برگزینند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha