• شنبه / ۱۵ شهریور ۱۳۹۳ / ۲۰:۲۶
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 93061509144
  • خبرنگار : 71021

در دستور کار بازرسان معاونت گردشگری قرار گرفت

برخورد قاطع با خاطیان تورهای گردشگری

برخورد قاطع با خاطیان تورهای گردشگری

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از اعزام گروه‌های بازرسی به‌منظور بررسی خدمات دفاتر مسافرتی سراسر کشور، بویژه استان تهران خبر داد.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از اعزام گروه‌های بازرسی به‌منظور بررسی خدمات دفاتر مسافرتی سراسر کشور، بویژه استان تهران خبر داد.

به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا، مرتضی رحمانی‌موحد با بیان این‌که نظارت بر خدمات موسسات و تأسیسات گردشگری به‌عنوان یکی از اولویت‌های کاری معاونت گردشگری همواره در طول سال مورد توجه قرار دارد، گفت: همزمان با ورود به دور پایانی سفرهای تابستانی، تشدید نظارت بر خدمات دفاتر مسافرتی سراسر کشور با اعزام گروه‌های بازرسی مشترک شامل ناظران معاونت گردشگری و نمایندگان نهادهای فرابخشی متولی سفر، در دستور کار قرار گرفته و از آنجا که بیشترین دفاتر مربوطه در استان تهران واقع شده، بنابراین با تمرکز افزون، برخورد قاطع با خاطیان به‌منظور افزایش رضایتمندی گردشگران در دستور کار قرار گرفته است.

او با بیان این‌که در چند روز گذشته همزمان با استان‌های سراسر کشور، نظارت بر بیش از 20 دفتر خدمات مسافرتی استان تهران انجام شده است، ادامه داد: بررسی قیمت‌های ارائه‌شده ویژه‌ی تورهای داخلی و خارجی، استخراج و جلوگیری از قیمت‌گذاری بی‌رویه خدمات، چگونگی عقد قرارداد، نحوه‌ی پاسخگویی و رسیدگی به تقاضای مسافران، حضور ثابت مدیرعامل و مدیر فنی در مجموعه، رعایت شئونات اسلامی و نیز حقوق تعریف‌شده‌ی گردشگران، از جمله سرفصل‌های نظارتی تعریف‌شده به‌شمار می‌آید که توسط هیئت بازرسی شامل نمایندگان و بازرسان اداره نظارت و ارزیابی معاونت گردشگری، ضابط قضایی از سازمان تعزیرات حکومتی کشور و نیز اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران بررسی شده است.

معاون گردشگری اظهار کرد: بیشترین تذکرها و ثبت تخلفات متعدد مشمول ارائه‌ی قیمت‌های بی‌رویه، رعایت نکردن ساختار اداری تعریف‌شده و نیز حقوق گردشگران به‌شمار می‌آید که علاوه‌ بر برخورد قاطع حضوری، پس از تجمیع اطلاعات در قالب گزارش‌های بازرسی، مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.

رحمانی‌موحد با بیان این‌که همکاری نهادهای فرابخشی متولی سفر با ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر نیز سبب پوشش گسترده نظارت بر خدمات گردشگری به هموطنان سراسر کشور شده است، گفت: همکاری بیش از 18 نهاد تأثیرگذار در امر گردشگری از جمله سازمان تعزیرات حکومتی، وزارت کشور، سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، وزارت آموزش و پرورش و حضور نمایندگان آن‌ها در هیئت نظارتی اعزامی از معاونت گردشگری سبب رفع نواقص در شاخه‌های مختلف مورد نیاز گردشگران شده است.

او افزود: رضایتمندی گردشگران و ثبت خاطرات خوش از سفر به نقاط مختلف کشور از مهم‌ترین اهداف معاونت گردشگری به‌شمار می‌آید که به‌صورت مداوم در حال بررسی و پیگیری قرار دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha