یک جرثقیل (تاور کرین) به جرثقیلهای قرار گرفته در حدود 50 متری عمارت «عشرتآباد» در پادگان «ولیعصر (عج)» اضافه شد تا با توجه به حرکت کُند متولیان شهری و مسئولان میراث فرهنگی در بررسی علت نصب آنها و نوع عملیاتی که در این محدوده در حال انجام است، مسئولان پادگان زودتر به هدف خود برسند!
بیش از چهل روز است جرثقیلهای قرار گرفته در چند متری بنای تاریخی «عشرتآباد» فعال هستند و مدیریت شهری تهران هنوز نتوانسته یک جلسه برای بررسی علت قرار گرفتن آنها در این مکان تشکیل دهد.
به گزارش خبرنگار میراث فرهنگی ایسنا، در حال حاضر سه جرثقیل خود را در 50 متری کاخ تاریخی «عشرتآباد» بالا میکشند؛ در پشت دیوارهای سنگی پادگان «ولیعصر (عج)» که انبوهی خاک و سنگریزه تا نردههایش بالا آمده است. بنایی تاریخی که جای گلولههای نشسته بر پیکرش از 35 سال پیش تاکنون، هر روز زندگی را برایش سختتر میکند.
هرچند «سپیده سیروسنیا»، معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی تهران روز 23 شهریور امسال دربارهی این اقدام به خبرنگار ایسنا گفته بود که پس از اطلاع از این اتفاق در حدود یکماه پیش، یکی از کارشناسان فنی این اداره کل مأمور بررسی وضعیت شد؛ اما با توجه به اینکه کارشناس ما امکان ورود به پادگان را نداشت، از شهرداری منطقه 7 خواستیم تا دربارهی این موضوع به ما پاسخ دهد، اما آنها هنوز پاسخی ندادهاند.
و به نظر میرسد میراث فرهنگی هنوز منتظر جواب یک نامه است!
مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان تهران دربارهی نتیجهی پیگیریهای انجام شده تا کنون در این زمینه به خبرنگار ایسنا گفت: از هفتهی گذشته قرار بود جلسهای با حضور رضا نگهبان، شهردار منطقه 7 در این اداره کل برگزار شود، اما هنوز زمانی برای برگزاری آن جلسه توسط شهردار منطقه مشخص نشده است.
رجبعلی خسروآبادی اظهار کرد: متاسفانه نمیدانیم در داخل پادگان و در محدودهای که این جرثقیلها نصب هستند چه اقدامی انجام میشود، چون ما تاورکرینها را میتوانیم از بیرون میبینیم و امکان بررسی عملکرد آنها در داخل پادگان را نداریم.
او تاکید کرد: با این وجود قصد داریم با توجه به گزارشی که رسانهها منتشر کردهاند در نامهای دیگر به سردار ریوندی، معاون هماهنگکننده سپاه پاسداران از وی دربارهی اقدامات در دست انجام در محدودهی این بنای تاریخی توضیحاتی را بخواهیم.
به گزارش ایسنا، «عشرتآباد» روزی یکی از عمارتهای اعیانی ناصرالدینشاه قاجار بود که پس از بازگشت او از فرنگ، در بیرون از حصار شهر تهران و در مجموعهای ییلاقی ساخته شد.
در اواسط دیماه سال گذشته و پس از حدود 35 سال، عمارت «عشرتآباد» در منطقهی 7 تهران و در میدان سپاه (عشرتآباد سابق) مورد توجه قرار گرفت و در بازدیدی که رییس وقت شورای شهر تهران - احمد مسجدجامعی - همراه برخی مسوولان ادارهی میراث فرهنگی استان تهران از آن داشتند، دستور آغاز عملیات مرمت و نجاتبخشی آن تا پایان سال 1392 صادر شد.
پس از گذشت حدود سه ماه، در 27 فروردین امسال نخستین اقدامات برای آغاز عملیات نجاتبخشی عمارت تاریخی «عشرتآباد» آغاز شد و این بنا در برنامهی کاری اداره کل میراث فرهنگی استان تهران قرار گرفت؛ اما عملکرد کنونی این جرثقیلها مشخص نیست این بنای تاریخی را به وضعیتی دچار میکند؟
انتهای پیام
نظرات