مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران گفت: با وجود آمار خیرهکننده گردشگران مذهبی در کشور، اما هنوز ساماندهی و مکانیزم متمرکز و متولی مشخصی برای مدیریت این وضعیت وجود ندارد.
به گزارش ایسنا، غلامحسین حسینی اظهار کرد: با وجود نزدیک به 10 هزار مکان مذهبی مقدس در کشور، سالانه مواجه با حجم فراوانی از سفرهای مذهبی و زیارتی هستیم که هم در داخل و هم از خارج کشور مورد استقبال فراوان قرار میگیرد، اما با وجود این آمار خیرهکننده هنوز ساماندهی و مکانیزم متمرکز و متولی مشخصی برای مدیریت این وضعیت، حتی در شهرهای مهمی چون مشهد و قم نداریم.
او با اشاره به جایگاه ویژهی سفر و زیارت اماکن مقدس و متبرکه در دین اسلام گفت: سالانه تعداد زیادی از هموطنانمان برای زیارت خانه خدا، عتبات عالیات و ... بهصورت منظم و با برنامهی مدون زیر نظر سازمان حج و زیارت از کشور خارج میشوند، ولی متاسفانه برای چندین میلیون نفر زائر و گردشگر مذهبی که در طول سال از کشورهای دیگر به ایران سفر میکنند، متولی خاصی برای ساماندهی این امر، تعیین نشده است.
مدیر عامل شرکت توسعه گردشگری ایران با بیان ضرورت لزوم تفکیک و قائل شدن تفاوت بین ماهیت سفر حاجیان و زوار ایرانی که از کشور خارج میشوند با زائران و گردشگران مذهبی که به ایران سفر میکنند، افزود: باید بهصورت متمرکز و با نگاه تخصصی زیرساختهای لازم گردشگری اعم از هتل، مراکز اقامتی بینراهی و وسایل حمل و نقل را برای این دسته از گردشگران فراهم کرد که این امر، مستلزم مطالعه و تمرکز روی این مسأله و تدوین قوانین و مقررات مربوطه است.
انتهای پیام
نظرات