رئیس ستاد اقامه نماز کشور گفت: باید نماز را به مدارس ابتدایی برد و به ویژه در مدارس دخترانه به این امر اهمیت داد.
به گزارش خبرنگار دین و اندیشه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حجتالاسلام والمسلمین محسن قرائتی در دومین روز از سیودومین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش سراسر کشور بر ضرورت ریشهکن شدن بیسوادی تاکید و اظهار کرد: خوب است این کلاسها در مدارس وجود داشته باشند و معلمها به پدر و مادرهای بیسواد دانشآموزان آموزش دهند. معلمان با این موضوع آشنا هستند و از نظر مکتبی و فکری مورد اطمینان هستند.
وی افزود: پدر و مادر بیسواد به حرف معلم فرزندشان گوش میدهند و اما به کسی که از بیرون آمده باشد خیر. باید بیسوادی حل شود و آمار آن به حداقل برسد.
رئیس ستاد اقامه نماز در ادامه بر اهمیت نماز اشاره و اظهار کرد: سرمایهدارترین مردم زمین معلمها هستند و اشاعه نماز باید از سوی معلمان انجام شود. اکنون ما مشکل علم کمتر داریم اما مشکل ما مشکل اخلاق است. گاهی با سوادهای ما بداخلاقی میکنند. انسان ممکن است علم از خاطرش برود اما اخلاق در یادش میماند.
قرائتی با تاکید بر اینکه «اگر کودکان و نوجوانان را نمازخوان کنید، نسل آنها هم نمازخوان میشود و این ماندگار است» گفت: بسیاری از فرزندان نماز نمیخوانند چراکه شبهه دارند. باید روی نهادینهسازی اعتقادات کار کرد. نماز انسان را از غفلت بیرون میآورد.
وی ادامه داد: فلسفه نماز یاد خداست و با یاد خدا دلها آرامش پیدا میکند. باید به موقع آموزش نماز را شروع کرد. لازم است نماز را به مدارس ابتدایی ببریم مخصوصا مدارس دخترانه که دختران در 9 سالگی به سن تکلیف میرسند و باید نماز اقامه کنند.
رئیس ستاد اقامه نماز با بیان اینکه «فقط نباید مدیران آموزش و پرورش امر نماز را به مربیان پرورشی واگذار کنند» گفت: همه باید در اقامه و ترویج نماز سهیم باشیم.
قرائتی تصریح کرد: علت اینکه بخشی از کودکان و نوجوانان نماز نمیخوانند آن است که پدر و مادرهای آنان نمازخوان نیستند. انجمن اولیا و مربیان در این زمینه چه کرده است؟ خوب است که مدرسان انجمنهای اولیا و مربیان درباره اهمیت نماز برای خانوادهها هم صحبت کنند.
به گفته وی، آزادی، انتخابات، عدالت، نظم، زیبایی، حق همسر، حق حکومت، حق فقرا و بسیاری از موارد دیگر در نماز تجلی پیدا میکند.
انتهای پیام
نظرات