• دوشنبه / ۲۷ مهر ۱۳۹۴ / ۱۶:۲۳
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 94072717909
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

رئیس دانشکده علوم قرآنی کرمانشاه:

مجالس عزاداری محل تبلیغات انتخاباتی نشود

مجالس عزاداری محل تبلیغات انتخاباتی نشود

رئیس دانشکده علوم قرآنی کرمانشاه گفت: مجالس عزای حسینی باید به جامعه شعور، بیداری و بصیرت بدهد تا بتواند کارکردهای خود را داشته باشد.

رئیس دانشکده علوم قرآنی کرمانشاه گفت: مجالس عزای حسینی باید به جامعه شعور، بیداری و بصیرت بدهد تا بتواند کارکردهای خود را داشته باشد.

حجت الاسلام والمسلمین محمدقاسم احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه کرمانشاه، با تاکید بر این‌که «قیام امام حسین(ع) در روز عاشورا در سرزمین کربلا اهداف زیادی داشت»، یکی از مهمترین این اهداف را زنده نگهداشتن امر به معروف و نهی از منکر دانست و از قیام امام حسین(ع) به عنوان یک واقعه بی‌نظیر تاریخی یاد کرد که برای احیای امر به معروف و نهی از منکر شکل گرفت.

وی مبارزه با بدعت‌ها را یکی دیگر از اصلی‌ترین اهداف قیام عاشورا از زبان امام حسین(ع) عنوان کرد و گفت: بیداری جامعه و رسوایی و افشای فساد بنی‌امیه جز با قیام عاشورا امکان‌پذیر نبود و تنها با چنین قیامی می‌شد جامعه به خواب رفته را بیدار کرد، زیرا بنی‌امیه توانسته بودند با نیرنگ و فریب خود را اسلامی جلوه دهند. جامعه به خواب رفته باید بگونه‌ای بیدار می‌شد و این بیداری به یک شوک نیاز داشت که امام حسین(ع) در روز عاشورا و در سرزمین کربلا آن شوک را به مردم وارد کرد و این بیدارباش بزرگ جز با فداکاری بزرگ امام حسین(ع) در روز عاشورا اتفاق نمی‌افتاد.

وی با تاکید بر این‌که «امام حسین(ع) در روز عاشورا راه را تا ابد به همه نشان داد»، گفت: قیام امام حسین(ع) موجب تکامل و پویایی دین اسلام شد، زیرا در این قیام سید الشهدا(ع) برای مقابله با بدعت‌ها پا به میدان نهاد.

رئیس دانشکده علوم قرآنی کرمانشاه با تاکید بر لزوم پاسداری از فلسفه قیام عاشورا گفت: این قیام آن‌قدر مهم بود که به خاطر آن امام حسین(ع) که حجت خدا بر روی زمین بود، باید فدا می‌شد.

وی با بیان این‌که «هرگونه انحراف در مداحی‌ها و سخنرانی‌های محرم و صفر بدعت است و باید جلوی آن گرفته شود»، گفت: هدف از مجالس عزاداری سرور و سالار شهیدان روشنگری در زمینه اهداف قیام امام حسین(ع) در روز عاشوراست و لذا به گریه انداختن مردم به هر قیمتی بدعت است و باید با آن مقابله شود.

وی با بیان این‌که «مجالس عزاداری امام حسین(ع) باید همراه با شور و شعور باشد»، گفت: قیام امام حسین(ع) در روز عاشورا تلنگری بود برای زنده کردن شعورها؛ لذا عزاداری‌های با شوری که همراه با شعور نباشد مناسب مجالس عزای سرور و سالار شهیدان نیست. مجالس عزای حسینی باید به جامعه شعور، بیداری و بصیرت بدهد تا بتواند کارکردهای خود را داشته باشد.

احمدی در ادامه با اشاره به انتخابات پیش رو در سال جاری گفت: مجالس عزاداری نباید به محلی برای تبلیغات انتخاباتی تبدیل شوند، هرچند این مسئله به این معنا نیست که در این مجالس مطلقا در مورد مسائل سیاسی بحث نشود؛ چراکه دین از سیاست جدا نیست و مطرح شدن مباحثی در زمینه لزوم حضور پرشور مردم در انتخابات و انتخاب افراد اصلح ضرورت دارد.

وی قیام امام حسین(ع) را یک قیام سیاسی خواند و گفت: مگر غیر از این است که قیام امام حسین(ع) علیه حکومت ظالم و برای رسوایی حکومت نامشروع شکل گرفت.

وی با اشاره به این‌که «باید مراقب بود که انتخابات از خط امام حسین(ع) فاصله نگیرد»، گفت: اگر روزی این اتفاق بیافتد قطعا روز سقوط خواهد بود و باید انقلاب را از دست رفته پنداشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha