• سه‌شنبه / ۲۸ مهر ۱۳۹۴ / ۱۶:۱۲
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 94072818632
  • منبع : نمایندگی همدان

یک مدرس حوزه علمیه قم:

امر به معروف و نهی از منکر نباید همچون خوارج با خنجر و شمشیر اجرا شود

امر به معروف و نهی از منکر نباید همچون خوارج با خنجر و شمشیر اجرا شود

یک مدرس حوزه علمیه قم گفت: فریضه امر به معروف و نهی از منکر نباید همچون خوارج با زور شمشیر و خنجر در جامعه اجرا شود.

یک مدرس حوزه علمیه قم گفت: فریضه امر به معروف و نهی از منکر نباید همچون خوارج با زور شمشیر و خنجر در جامعه اجرا شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه همدان، حجت‌الاسلام والمسلمین جعفر واضحی در همایش نکوداشت امر به معروف و نهی از منکر با موضوع «حفظ نظام و فرهنگ اسلامی»، اظهار کرد: ترویج خوبی در جامعه باید دغدغه شود، اما امر به معروف و نهی از منکر نباید همچون خوارج با خنجر و شمشیر اجرا شود.

وی نخستین آمر به معروف و ناهی از منکر را پروردگار دانست و ادامه داد: کتابی که خداوند فرستاده است، اکثر آیاتش امر به معروف و نهی از منکر است و یکی از اهداف رسالت پیامبرانی که فرستاده نیز این فریضه مهم بوده است.

واضحی با تاکید بر اینکه معروف با عقل آدمی سازگار است و آدمی به راحتی آن را قبول می کند، تصریح کرد: کسانی که امر به معروف و نهی از منکر انجام می‌دهند، یکسری باید و نبایدها را به ذهن مخاطب خود القا و ترویج می‌کنند.

وی مهمترین هدف قیام امام حسین(ع) را احیای امر به معروف و نهی از منکر دانست و افزود: این فریضه تنها به پیامبران و ائمه اطهار(ع) محدود نمی‌شود، بلکه همه افراد جامعه را شامل می‌شود.

واضحی انجام وظیفه و مسئولیت خود به نحو احسن را نوعی امر به معروف دانست و تاکید کرد: در نظام توحیدی بر اساس اصول دین، هر کس وظیفه‌ای را که به عهده گرفته، باید به نحو احسن انجام دهد و این خود نوعی امر به معروف و ترویج آن است.

این مدرس حوزه علمیه تاکید کرد: ترویج خوبی در جامعه باید تبدیل به دغدغه شود و همگی درباره آن احساس مسئولیت داشته باشند. همانگونه که سردار همدانی نمونه بارز این تبلیغ و ترویج در جامعه بود.

واضحی واقعه غدیر خم را بزرگترین احیای معروف دانست و گفت: این واقعه بزرگترین رسالت پیامبر(ص) بعد از خود بود و بزرگترین احیای معروف بود.

وی با تاکید بر اینکه امر به معروف و نهی از منکر باید از خانواده شروع و رواج پیدا کند، تصریح کرد: امر به معروف و نهی از منکر باید از خود ما آغاز شود و ما خود نخستین عاملان این فریضه الهی باشیم.

واضحی خاطرنشان کرد: تنها گناه نکردن در مجالس گناه از آدمی سلب مسئولیت نمی‌کند، بلکه وظیفه آدمی ریشه‌کن کردن گناه و بر هم زدن مجلس گناه است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha