• شنبه / ۹ بهمن ۱۳۹۵ / ۱۱:۵۳
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 95110905666
  • خبرنگار : 71545

سایه یکساله برجام بر سر اقتصاد ایران /۱۵/

جزئیات تاثیر برجام در بخش معدن

جزئیات تاثیر برجام در بخش معدن

رئیس سازمان نظام مهندسی معدن پدیدار شدن اثرات برجام در بخش معدن را بلندمدت دانست و گفت: اگر این اثرات در سال ۱۳۹۶ در فضای اقتصاد معدن پدیدار نشود، قابل قبول نیست.

ناد علی اسماعیلی دهج در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه معدن به عنوان یک بخش استراتژیک از حساسیت بالایی برخوردار است، گفت: حوزه معدن در اقتصاد ایران بسیار با اهمیت است و بعد از حصول برجام بسیاری از شرکت‌های خارجی هم برای ورود به این بخش تمایل نشان دادند.

وی ادامه داد: در زمینه معدن سمینارها و همایش‌های زیادی برگزار شد که تعداد زیادی از شرکت‌های خارجی از کشورهای مختلف در آن شرکت کردند؛ به طوری که حتی در یکی از آنها حدود ۲۰۰ شرکت خارجی حضور داشت و آخرین سخنرانی مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی نیز در آن مراسم صورت گرفت که مجموع اینها نشان از جایگاه بالای این حوزه در اقتصاد ایران دارد.

رئیس سازمان نظام مهندسی معدن با اذعان بر این که هنوزی قراردادی حاصل از برجام به مرحله اجرا نرسیده است، عنوان کرد: با وجود آنکه هیات‌های زیادی از شرکت‌های مختلف برای مشارکت در بخش های مختلف معدنی به ایران آمدند، اما هنوز موردی را نداریم که بتوان گفت شرکتی ورود کرده و قراردادی به مرحله اجرا درآمده است.

وی در همین رابطه ادامه داد: اما می شود گفت شرکت ها در حال برآورد بازار و پروژه ها هستند و افق روشنی در گسترش همکاری ها وجود دارد؛ به گونه‌ای که پیش بینی می‌شود اگر مسیر به همین منوال طی شود تا پایان سال آینده می‌توانیم شاهد همکاری‌های خوب و مفید در این زمینه باشیم، اما اگر بخواهد نمایان شدن اثر برنامه جامع مشترک (برجام) میان ایران و کشورهای ۱+۵ تا بیش از سال ۱۳۹۶ به طول بیانجامد قابل قبول نیست، چرا که دیگر فایده‌ای نمی‌تواند داشته باشد.

میزهای صندوق بیمه فعالیت های معدنی مستقر شد

اسماعیلی درباره آخرین وضعیت استقرار میزهای صندوق بیمه فعالیت های معدنی در دفاتر نظام مهندسی استان ها هم گفت: خوشبختانه هفته گذشته میزهای صندوق بیمه فعالیتهای معدنی در استان ها به صورت رسمی مستقر شد و متصدیان میزها استانی نیز برای آموزش به تهران فراخوانده شدند که آموزش‌های لازم را از جانب تیم آموزشی صندوق بیمه فعالیت های معدنی دیدند.

وی اولویت اول از استقرار این میزها را تکریم ارباب رجوع و کم کردن رفت و آمد صاحبان معادن در استان ها برای دریافت تسهیلات معدنی عنوان کرد، چراکه پیش از این افراد برای دریافت ضمانت‌نامه و معرفی شدن به بانک‌ها جهت دریافت تسهیلات از صندوق بیمه فعالیت‌های معدنی به تهران مراجعه می‌کردند که با استقرار میزهای این صندوق در هر استان نیاز به رفت و آمد به پایتخت تا حدود زیادی کاهش می‌یابد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha