• دوشنبه / ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ / ۱۲:۲۱
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 96111609178
  • خبرنگار : 71062

برگزاری کمیسیون‌های پزشکی خانواده‌های شاهد و ایثارگر

برگزاری کمیسیون‌های پزشکی خانواده‌های شاهد و ایثارگر

مدیرکل کمیسیون‌های پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران از برگزاری کمیسیون‌های پزشکی ویژه بررسی حق پرستاری و همیاری خانواده‌های معزز شاهد و ایثارگر که دارای بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج بوده و نیازمند مراقبت هستند در سراسر کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا، غلامرضا طائبی با اشاره به تشکیل کمیسیون‌های پزشکی خانواده‌های شاهد و ایثارگر در تمام استان‌های کشور گفت: این کمیسیون‌ها در راستای اجرای مواد ۲۲ و ۲۶ قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران و تبصره ۱۷ قانون بودجه سال 96 کل کشور تشکیل شده است که بر اساس آن دولت برای حمایت از سلامت خانواده‌های شاهد و ایثارگر، موظف به پرداخت حق پرستاری و همیاری به آن‌هاست.
وی افزود: در همین راستا از تاریخ اول بهمن‌ماه کار برگزاری کمیسیون‌های پزشکی مربوطه برای رسیدگی به بیش از 36 هزار و 600 درخواست و پرونده ثبت شده در سامانه سجایا در سراسر کشور آغاز شد. از این تعداد پرونده بالغ بر 34 هزار پرونده قابلیت طرح در کمیسیون‌های پزشکی را داشتند که تا تاریخ 14 بهمن‌ماه و در فاز اول رسیدگی به درخواست متقاضیان 32 هزار و 452 پرونده مورد رسیدگی قرار گرفت و منتج به صدور شد.
مدیرکل کمیسیون‌های پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص نتایج و وضعیت رسیدگی به پرونده‌ها در کمیسیون پزشکی گفت: بالغ بر 25 هزار مورد از پرونده‌های بررسی شده مشمول مزایای ماده 26 قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران، بیش از 2 هزار و 500 مورد مشمول ماده ۲۲ قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران و قریب به 4 هزار و 700 نفر نیز مشمول تسهیلات مندرج در تبصره ۱۲ قانون بودجه سال ۹۶ کل کشور شده‌اند.
طائبی با تشکر از تلاش و زحمات مسئولین و کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران تمامی استان‌ها و شهرهای تابعه آن‌ها در تشکیل پرونده متقاضیان واجد شرایط و برگزاری کمیسیون‌ها در سطح استان‌ها گفت: مراحل بعدی برگزاری این کمیسیون‌ها جهت پرونده‌های باقی‌مانده در ماه‌های آتی انجام خواهد پذیرفت.
گفتنی است، بر اساس ماده ۲۶ قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران والدین معزز شهدا، همسران و فرزندان گرامی شهدا که دارای بیماری‌های خاص و یا صعب‌العلاج بوده و نیازمند مراقبت و پرستاری هستند مشمول دریافت مزایای مندرج در قانون خواهند بود.
همچنین به استناد ماده ۲۲ قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران عائله تحت تکفل والدین و همسران معزز شهدا، جانبازان و آزادگان که دارای معلولیت و یا محجوریت هستند تحت پوشش این قانون و دریافت مزایای مربوطه می‌شوند.
انتهای پیام
 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۱۱-۱۷ ۱۴:۳۳

سلام ماده ۲۶رو کامل نگفتن ایشون والدین و همسران شهدا و فرزندان شهدا که اگر بیماری های خاص،صعب العلاج و محدودیت جسمی حرکتی داشته باشن،که ایشون محدودیت جسمی حرکتی رو نگفتن و بخش نامه هم مغایر با قوانین مصوب مجلس دادن به شهرستان ها دادن که فقط بیماری های خاص،صعب العلاج را شامل میشود ،و عملا بیماران حرکتی را خذف کرده اند،ممنون