• چهارشنبه / ۱۱ مهر ۱۳۹۷ / ۱۲:۱۰
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 97071106462
  • خبرنگار : 71573

ترجمه ۲ رمان خارجی منتشر شد

ترجمه ۲ رمان خارجی منتشر شد

ترجمه رمان‌های «نیم‌طبقه» اثر نیکلسن بیکر و «پایان تنهایی» از بندیکت وِلس به تازگی متشر شده است.

به گزارش ایسنا، رمان «نیم‌طبقه» نوشته نیکلسن بیکر با ترجمه فرشاد رضایی در ۲۰۷ صفحه با شمارگان ۱۱۰۰ نسخه و قیمت ۱۸هزار تومان در نشر ققنوس عرضه شده است.

در نوشته پشت جلد کتاب می‌خوانیم: «مشکل کتاب خواندن همین بود: همیشه باید درست از همان‌جایی که دفعه قبل تو را از ادامه خواندنش منصرف کرده بود، شروع می‌کردی.» (از متن کتاب)

«نیم‌طبقه» اولین و مشهورترین رمان نیکلسن بیکر، نویسنده صاحب سبک آمریکایی، است که در سال ۱۹۸۸ به چاپ رسید و از آن زمان بارها در ایالت متحده تجدید چاپ و به شش زبان دیگر ترجمه شده است. داستان این اثر در مدت زمانی روایت می‌شود که راوی سوار یک پله‌برقی شده و از آن پیاده می‌شود اما آن‌چه در این بازه کوتاه می‌آید حجم وسیعی از خاطرات، تجربیات و مکاشفات شخصیت داستان را دربر می‌گیرد. منتقدان ادبی «نیم‌طبقه» را یکی از مهم‌ترین آثار ادبیات پست‌مدرن آمریکا می‌دانند و نثر منحصر به فرد و روایت جزئی‌نگر بیکر را می‌ستایند. کتاب حاضر اولین ترجمه از آثار بیکر به زبان فارسی و قدمی برای معرفی یکی از شاخص‌ترین نویسندگان پست‌مدرن آمریکا در قرن بیستم است.  

همچنین کتاب «پایان تنهایی» نوشته بندیکت ولس با ترجمه حسین تهرانی  در ۳۱۱ صفحه با شمارگان ۱۱۰۰ نسخه و قیمت ۲۷هزار تومان در نشر یادشده راهی بازار شده است.

در نوشته پشت جلد کتاب آمده است: در طول این سال‌ها از تمام چیزهایی که قبلا نمیدانستم مطلع شده بود. می‌دانستم که این دختر خواهرش را گم می‌کند، بعدا به روسیه می‌رود و آن‌جا ازدواج می‌کند. می‌دانستم که بعدا دوباره سر راهم قرار می‌گیرد و صاحب فرزند می‌شویم. از پیاده‌روی‌های شبانه‌اش اطلاع داشتم و این‌که چه مادر خوبی می‌شود، و می‌دانستم که بیمار و در بیمارستان بستری می‌شود. آن موقع که آلوا در مدرسه کنارم نشسته بود اصلا نمی‌توانستم این‌ها را حدس بزنم. او فقط دختری شهرستانی بود که کنار پسر یتیمی نشسته بود. آغاز داستان ما. داستان ما. و بعد به مرگ فکر کردم و آنچه قبلا اغلب در تصوراتم بود، که مرگ زمین بی‌انتهایی است. مثل طبیعتی پوشیده از برف که آدم‌ها بالای آن پرواز می‌کند. و آنجا که آدم سفیدی را لمس می‌کند «هیچ» با خاطرات، احساسات و تصاویری که آدم در وجودش دارد پر می‌شود و شکل می‌گیرد. گاهی آنچه به وجود می‌آید چنان زیبا و خالص است که روح در آن غرق می‌شود، تا کمی استراحت کند و بعد مسیرش را به سمت هیچ ادامه می‌دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha