به گزارش ایسنا، مصطفی آمره در دومین جلسه شورای هماهنگی فن بازار استان مرکزی در سال جاری با اشاره به تعیین دو کارگزار در فن بازار استان که این رقم در سال گذشته 4 کارگزار بوده است، اظهار کرد: فن بازار ملی برای سال جاری 12 شاخص تعیین کرده است که در راستای دستیابی به این شاخص ها باید اقدامات لازم صورت گیرد.
وی با اشاره به شاخص شناسایی مشتریان، تعیین کارگزارانی برای بازارسازی و بازاریابی محصولات فناوری این دو شاخص را از عمدهترین شاخصها و اهداف فنبازار دانست و گفت: اگر بازار فناوری درست شناسایی شود قطعا اثربخشی بیشتری را در استان شاهد خواهیم بود و این شناسایی و بازاریابی ماموریت اصلی کارگزاران است.
آمره افزود: به منظور مبادله فناوری فنبازار ملی برای سال جاری هفت مورد مبادله را برای استان تعیین کرده است که تاکنون 4 مبادله انجام شده و برای 15 مبادله نیز مذاکرات در حال انجام است که امید است امسال به بیش از رقم تعیین شده دست یابیم.
وی با اشاره به نوسانات قیمت ارز و شرایط اقتصادی فعلی و مشکلات واردات ماشینآلات و تکنولوژیهای همراه با هزینه بالا تصریح کرد: اگر از شرایط فعلی به خوبی استفاده شود و ارتباطات خوب شکل گیرد، فضا برای فناوری داخلی باز میشود و مبادله فناوری انجام میشود که باید این امر با جدیت دنبال شود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای استان مرکزی با اشاره به فروش محصولات دانشبنیان و فناورانه به عنوان شاخص تعیین شده توسط فنبازار ملی گفت: فنبازار ملی فروش سه محصول دانشبنیان را در سال جاری برای استان مرکزی تعیین کرده است که در حال حاضر اقدامات لازم برای 20 محصول در حال انجام است.
وی برگزاری نشست و معرفی فناوری و انعقاد قرارداد سرمایهگذاری با خریداران فناوری به تعداد 8 مورد را از دیگر شاخصهای تعیینشده دانست و گفت: تا به امروز 6 مورد معرفی فناوری انجام شده است و امید است که تا پایان سال به اعداد بیشتری دست یابیم.
آمره با اشاره به ظرفیت بالای استان در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی بیان کرد: تعریف، همکاری و مشارکت در راهبری پروژههای صنعت گاز با مشارکت شرکتهای دانشبنیان از جمله شاخصهای تعیین شده است، تاکنون ارتباطات کمی شکل گرفته و از ظرفیتها بهرهمند نشدهایم و به همین دلیل 3 مورد مشارکت و همکاری در این راستا در حال پیگیری است.
وی با اشاره به شناسایی مسائل صنعتی و نیازهای فناوری و افزایش دادههای معتبر و قابل انتشار در بانک اطلاعات عنوان کرد: براساس شاخص تعیین شده باید افزایش دادهها نسبت به ابتدای سال جاری به میزان 15 درصد انجام میگرفت که خوشبختانه این رقم در استان مرکزی به 17 درصد در نیمه نخست سال رسیده است، همچنین 518 کاربر، 73 شرکت دانشبنیان و 857 محصولات دانشبنیان و 21 مورد تقاضای فناوری در سامانه ثبت شده است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای استان مرکزی تصریح کرد: مشکل این است که تقاضای فناورانه کم است چراکه هنوز معرفی فنبازار به خوبی انجام نشده است و باید از ظرفیت رسانهها و دستگاههای اجرایی در این راستا استفاده شود. انتظار میرود کارگزاران نیز فعالیت چند برابری در زمینه معرفی، شناسایی و بازاریابی داشته باشند و امید است در ارتقای فناوری استان رشد قابل قبولی داشته باشیم.
انتهای پیام
نظرات