• چهارشنبه / ۲ آبان ۱۳۹۷ / ۱۲:۴۸
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 97080201048
  • منبع : نمایندگی ایلام

در هفتمین سوگواره عنوان شد

سوگواره شعر کردی عاشورایی «شین»، منطقه‌ای می‌شود

سوگواره شعر کردی عاشورایی «شین»، منطقه‌ای می‌شود

در هفتمین سوگواره شعر کردی عاشورایی «شین» بر منطقه‌ای شدن این سوگواره تاکید شد.

به گزارش ایسنا، سالن آیت‌الله حیدری دانشگاه ایلام در آستانه‌ی اربعین حسینی(ع) حسینیه‌ی شعر آیینی ایلام شد و 14 نفر از شاعران استان، آخرین سروده‌های خود را در سوگ سرور و سالار شهیدان سرودند.

«نعمت‌الله داودیان» ، «محمدرضا رستم‌پور»، «سالم پوراحمد»، «سمیه‌ مهری»، «محمدرضا رشیدی»، «لقمان اندوزی»، «عبدالصاحب استوار»، «حیدر حسینی»، «صادق عزیزی»، «نورمحمد ناصری»، «اسلام انصاری‌فر» ، «روح‌الله باقلانی» ، «محمدعلی قاسمی» و «فرهاد شاهمرادیان» آخرین سروده‌های خود را تقدیم سید و سالار شهیدان و یاران باوفایشان کردند.

در این مراسم دکتر «محمد علی‌اکبری» رئیس دانشگاه ایلام، از چنین مجالسی به عنوان مجلس ارادت نام برد و اظهار کرد: ارادت با حب و دل و عشق سر و سِر دارد و هر کسی  با قدم، قلم ، نذر ، جان ، نوحه و یا  «شین» این ارادت را نشان می‌دهد.

وی گفت: شاعران نیز به زبان خود برای امام حسین(ع) و یاران باوفای آن حضرت، عزاداری و نوحه‌سرایی  و دل‌ها را کربلایی می‌کنند.

رئیس دانشگاه ایلام، با تاکید بر اینکه خوشبختانه این سوگواره امسال با حضور همه‌ی شاعران استان برگزار شد و زبان‌های لکی و لری نیز به آن اضافه شد، تصریح کرد: با توجه به اینکه استان ایلام دروازه‌ی عتبات عالیات است و افتخار میزبانی از زائران اباعبدالله(ع) را دارد، مایلیم این مراسم از سال آینده منطقه‌ای و با حضور همه‌ی شاعران کردی‌گوی برگزار شود.

«محمدعلی قاسمی» رئیس حوزه هنری استان ایلام نیز ضمن قدردانی از زحمات و همکاری‌های  دانشگاه ایلام در اجرای این برنامه، از منطقه‌ای شدن این سوگواره استقبال و اظهار کرد: زبان کردی جنوبی امروز حرف‌ها برای گفتن دارد و دارای دستور زبان و رسم‌الخط  خاص خود است.

وی با بیان اینکه محل تولد سوگواره‌ی «شین» انجمن شعر کردی «هانا» در حوزه‌ی هنری ایلام بوده و خوشبختانه به تولید محتوا در عرصه‌ی ادبیات نیز منجر شده است، گفت: در صورت همکاری مجموعه‌ی مدیریت استان این سوگواره منطقه‌ای خواهد شد.

به گزارش ایسنا، اجرای نوحه‌ی فوکلور توسط «بهادر مرادخانی» و نی‌نوازی «نورمحمد ناصری» در دستگاه همایون از دیگر برنامه‌های این سوگواره بود.

این برنامه با همکاری حوزه هنری ایلام، دانشگاه ایلام، و تبلیغات اسلامی استان برگزار شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha