• یکشنبه / ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ / ۲۲:۲۰
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 97112814904
  • خبرنگار : 71574

درخواست کارگردان «رقص روی شیشه» از مردم

درخواست کارگردان «رقص روی شیشه» از مردم

مهدی گلستانه در آئین افتتاحیه سریال رقص روی شیشه که یک روز قبل از توزیع آن با حضور عوامل این سریال برگزار شد، از مردم خواست نسخه اصلی این سریال را تهیه کنند.

به گزارش ایسنا، آئین افتتاحیه سریال «رقص روی شیشه» به کارگردانی مهدی گلستانه امشب (۲۸ بهمن ماه) در پردیس سینمایی کوروش برگزار شد.
مهتاب کرامتی، بیتا فرهی، حامد کمیلی، همایون ارشادی، هدی زین‌العابدین، جواد یحیوی، ابوالفضل میری، صفر کشکولی (بازیگران سریال)، مهدی گلستانه، یاسر بختیاری (یاس) و مهدی دارابی (خواننده) و… حضور داشتند.
این مراسم قرار بود ساعت ۱۹ آغاز شود اما با یک ساعت و نیم تأخیر شروع شد. همچنین تعدادی از طریق کارت دعوت به این مراسم دعوت شده بودند که به دلیل ناهماهنگی برای ورود این افراد و خبرنگاران باعث ازدحام و اعتراض بسیاری از افراد شد.
مراسم افتتاحیه «رقص روی شیشه» ساعت ۲۰:۳۰ آغاز شد و مهدی گلستانه در ابتدا به روی سن آمد و ضمن تشکر از حاضران در سالن و عوامل پروژه گفت:
این پروژه حاصل زحمت ۱۸۰ نفر به شکل مستقیم و ۵۰۰ نفر به شکل غیرمستقیم است. امیدوارم سریال «رقص روی شیشه» را دوست داشته باشید و مبلغ سینه به سینه باشید. همچنین به مردم توصیه کنید که نسخه اصلی این سریال را بخرند.
او ادامه داد: اگر حمایت سرمایه‌گذار و اسپانسر نبود قطعاً ما اینجا نبودیم.
کارگردان این سریال اظهار کرد: مهدی دارابی خواننده گروه هورش بند که قطعه درخشانی برای این سریال خوانده است هم در اینجا حضور دارد.
گلستانه از عوامل و بازیگران رقص روی شیشه خواست که به روی سن بیایند تا عکاسان بتوانند از آن‌ها عکس بگیرند.
در ادامه قسمت اول این سریال برای حاضران در دو سالن به صورت همزمان پخش شد.
این سریال قرار است از فردا (۲۹ بهمن ماه) در شبکه نمایش خانگی توزیع شود.
فیلمنامه «رقص روی شیشه» بر اساس طرحی از ابوالفضل کاهانی و به قلم طلا معتضدی نوشته شده که فضایی عاشقانه و اجتماعی دارد.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۱۱-۲۹ ۱۲:۰۷

اصلا این شیوه سریال سازی که مرسوم شده خوب نیست. سریال باید از یه شبکه تلویزیونی پخش بشه. اینجوری هم دانلود غیر مجازش کم میشه. هم مخاطب بسیار ارزون تر کار رو میبینه و هم برای سازنده کار از لحاظ اقتصادی می ارزه. در ایران شبکه های اینترنتی انچنان جا نیفتاده. خرید یک سریال 10 قسمتی چیزی حدود 40 تومن خرج بر میده که با این پول میتونی یک ماه اینترنت نامحدود شارژ کنی و بهترین فیلم های روز دنیا رو تقریبا رایگان از اینترنت دانلود کنی. مسلما اگر جای دیگه دنیا بودیم نمیتونستیم این فیلم ها رو رایگان دانلود کنیم ولی بالاخره هر کسی که داره تو این حوزه کار میکنه باید به شرایط کشورش آگاه باشه و با اون شرایط کار بکنه. در چنین شرایطی برای چی باید افراد یک چنین پولی برای کاری بدن که اکثرا از نظر کیفی بسیار نازل تر از مدل های خارجی شون هستن. به نظر من بیشتر این کارها شکست تجاری میخورن.

avatar
۱۳۹۷-۱۱-۲۹ ۱۹:۱۷

در هیچ جای دنیا تماشای مجانی معنی ای نداره.همون سریال های خارجی رایگان هم که شما میگی مردم خارج باید مثلا از نت فیلیکس بخرند و تماشا کنند.این هم که میگی یه سریال 40 هزار تومن در میاد به دلار میشه 4 دلار که با توجه به همون کیفیت پایین ترش که گفتید خیلی با نرخ های جهانی فاصله داره.