• چهارشنبه / ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۷:۰۶
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 98032210259
  • منبع : وزارت تعاون

اجرای بسیج ملی کنترل فشار خون با 50 ایستگاه در بیمارستان میلاد

اجرای بسیج ملی کنترل فشار خون با 50 ایستگاه در بیمارستان میلاد

بسیج ملی کنترل فشار خون با 50 ایستگاه در بیمارستان میلاد اجرا شد.

به گزارش ایسنا، دکتر فیاض مدیر عامل بیمارستان میلاد با حضور در یکی از ایستگاه های بسیج ملی کنترل فشار خون بالا در بیمارستان و شرکت در این کمپین گفت: طرح بسیج ملی کنترل فشار خون در بیمارستان میلاد بعد از آموزش های آبشاری که برای کارکنان اجرا کننده طرح برگزار شد به مرحله اجرا رسید.

وی اظهار امیدواری کرد که اجرای بسیج ملی کنترل ملی فشار خون باعث فرهنگ سازی برای مراجعه به پزشک شود تا بتوان از بیماری های قلبی پیشگیری کرد.

به گفته وی، بیمارستان میلاد 45 ایستگاه در بخش های بستری و 5 ایستگاه سرپائی کنترل فشار خون دایر کرده است و در مجموع 50 ایستگاه در بیمارستان فعال هستند.

زهرا کی سوپروایزر آموزشی بیمارستان میلاد نیز با تشکر از پرستاران و کارکنان زیر مجموعه که در طرح بسیج ملی کنترل فشار خون بالا در بیمارستان مشغول خدمت رسانی هستند، اظهار داشت: طبق مستندات وزارت بهداشت تا کنون بیمارستان میلاد بالاترین آمار طرح کمپین کنترل فشار خون را در سطح استان تهران دارا بوده است.

کمپین بسیج ملی کنترل فشار خون تا 15 تیر در بیمارستان میلاد انجام می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha