• جمعه / ۲۴ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۱:۴۱
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 98032410848
  • منبع : وزارت بهداشت و درمان

معاون وزیر بهداشت خبر داد

اعلام نتایج بسیج ملی کنترل فشارخون در نیمه اول مهر

اعلام نتایج بسیج ملی کنترل فشارخون در نیمه اول مهر

معاون وزارت بهداشت بسیج ملی کنترل فشارخون را اولین کمپین اجرا شده دیجیتال درکشور خواند و آن را از این جهت بی سابقه اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، دکترعلیرضا رئیسی در اولین مجمع سراسری کارگروه های تخصصی مشاوران مرکز مدیریت شبکه گفت: سایر ویژگی های این بسیج ایجاد هماهنگی کامل در سراسر کشور، استفاده از توان سایر بخش ها و نهادهاست. 

وی ادامه داد: روند کار در این بسیج ملی تاکنون به خوبی پیش رفته و هر لحظه این بسیج مانیتورینگ می شود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت افزود: اطلاعاتی که از مراکز بهداشتی، درمانی و پایگاه ها می رسند بسیار مفیدند ولی اطلاعات ایستگاه ها از این جهت که بیماران جدید فشار خون را معرفی می کند، نشان می دهد چه افرادی تاکنون به مراکز ما مراجعه نکرده اند، بسیار ارزشمند است، زیرا این افراد تاکنون به سطوح 2 و3 فقط مراجعه می کردند و تحت کنترل شبکه بهداشت نبودند.

وی تصریح کرد: روز اول آغاز طرح 110 هزار ثبت فشار خون در ایستگاه ها داشتیم که کم کم به 150 هزار نفر رسید و بعد 270 هزار نفر ثبتی داشتیم.

دکتر رئیسی با اشاره به اینکه نیمه اول مهر ماه نتایج بسیج ملی را اعلام خواهیم کرد، گفت: یکی از مشکلات ما در حوزه SDH مشارکت طلبی دستگاه ها بود که با رصد این بسیج ملی بهتر می توان مشکلات و راهکار در این زمینه پیدا کرد.

براساس گزارش وبدا، وی افزود: در 23 روز مانده از بسیج ملی کنترل فشار خون پیش بینی می کنیم 17 تا 18 میلیون ثبتی داشته باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha