• چهارشنبه / ۸ آبان ۱۳۹۸ / ۱۳:۵۲
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 98080804081
  • منبع : نمایندگی کردستان

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان:

ارتقاء دانش رایانه‌ای تهدیدات دشمن را به حداقل می‌رساند

ارتقاء دانش رایانه‌ای تهدیدات دشمن را به حداقل می‌رساند

ایسنا/کردستان مدیرکل آموزش و پرورش کردستان، تهدیدات سایبری را یکی از مهم ترین و پیچیده ترین تهدیدات دشمنان در عصر امروز دانست و گفت: باید دانش رایانه ای و دیجیتالی را ارتقا داد تا تهدیدات را کاهش و به حداقل رساند.

به گزارش ایسنا، رشید قربانی امروز (8 آبان ماه) در آیین نمادین هفته پدافند غیر عامل با تبریک آغاز ماه ربیع الاول و گرامیداشت هفته بسیج دانش آموزی و پدافند غیرعامل، گفت: پدافند غیر عامل مقوله با اهمیت و مهمی است که باید همه مردم و به ویژه دانش آموزان نسبت به اهمیت آن آگاهی داشته باشند.

وی با بیان اینکه دانش آموزان مهد فرهنگ و آگاهی بخشی به خانواده ها هستند، بیان کرد: دانش آموزان می توانند در تنویر و آگاهی بخشی در خصوص اهمیت پدافند غیرعامل نقش موثر و مفیدی را ایفا کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان با اشاره به اینکه صیانت ذات و حس دوست داشتن خود و دوری از خطر به صورت ذاتی در هر انسانی وجود دارد، بیان کرد: به همین دلیل انسان ها ذاتا در برابر هرنوع خطر که جانشان را تهدید کند یا سلامتی آن ها را به خطر بیندازند مقابله می کنند.  

وی ادامه داد: در زمان گذشته تهدیدات ساده و دفاع در برابر آن نیز ساده بوده اما امروزه تهدیدات پیچیده شده و مقاومت و حفاظت در برابر این نوع تهدیدات نیز کار سخت و دشورای است.

قربانی با اشاره به نمونه هایی از دفاع در برابر دشمنان در طول زمان های گذشته عنوان کرد: در طول تاریخ بشریت همیشه حفاظت از جان و مال قابل پیش بینی بوده است.

وی با بیان اینکه تهدیدات را می توان به دو نوع مسلحانه و غیر مسلحانه تقسیم کرد، گفت: در دفاع مسلحانه در برابر تهدیدات دشمن به وسیله انواع سلاح اقدام به مقابله به مثل می شود.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان بیان کرد: اگر اقدامات دشمن جنبه مسلحانه نداشته باشد و خطرات و تهدیدات جانی و مالی را کاهش دهد این اقدام پدافند غیرعامل بوده و هر نوع اقدامی که در راستای ادامه حیات و حفظ تاسیسات و جان انسان ها باشد و بتواند هزینه هایی را به دشمن تحمیل کند نوعی پدافند غیرعامل محسوب می شود.

وی تهدیدات سایبری را یکی از مهم ترین و پیچیده ترین تهدیدات دشمنان در عصر امروز دانست و تاکید کرد: باید دانش رایانه ای و دیجیتالی را ارتقا داد تا تهدیدات را کاهش و به حداقل رساند.

قربانی، تهدیدات زیستی، مواد غذایی، شیمیایی و محصولات کشاورزی را از دیگر تهدیدات امروز عنوان و خاطرنشان کرد: امروز باید اطلاعات دانش آموزان و دانشگاهیان ارتقا یافته و در حدی باشد که بتواند این نوع تهدیدات را کنترل و دفع کند.  

وی یادآور شد: امروزه حملات و تهدیدات دشمن جنبه فیزیکی ندارد و بیشتر علمی است و باید دانش آموزان آمادگی پیدا کنند تا با علم و دانش کشور را در برابر تهدیدات محفوظ نگه دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha