• دوشنبه / ۲۷ آبان ۱۳۹۸ / ۰۰:۲۷
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 98082617173
  • خبرنگار : 71548

در آستانه بیستمین سالگرد تاسیس خبرگزاری دانشجویان ایران

نمایندگان رسانه‌های خارجی به ایسنا آمدند

نمایندگان رسانه‌های خارجی به ایسنا آمدند

خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در آستانه بیستمین سالگرد تاسیس خود میزبان جمعی از نمایندگان رسانه‌های خارجی مقیم ایران بود که با حضور آنان در این خبرگزاری، راه‌های رسیدن به تعامل بیشتر بررسی شد.

عصر روز یکشنبه (۲۶ آبان ماه) و در آستانه فرا رسیدن بیستمین سالگرد تاسیس ایسنا (۱۶ آذر ماه)، این رسانه نشستی را با حضور نمایندگان رسانه‌های معتبر خارجی مقیم در ایران، با موضوع «ایسنا؛ فعالیت سال‌های گذشته و چشم‌انداز پیش‌رو» برگزار کرد.

مارک ژوردیه (رییس دفتر و خبرنگار خبرگزاری فرانسه AFP)، هاشم رحیمی (خبرگزاری آپا از کشور آذربایجان)، یعقوب اصلان (‌تلویزیون اولوسال از کشور ترکیه)، ناصر کریمی، محسن قربانپور و ابراهیم نوروزی (خبرگزاری آسوشیتدپرس AP از کشور آمریکا)، استانسیلاو خامدوخوف (روزنامه گازتا روسیسکایا از کشور روسیه)، فرشید مطهری‌بینا (خبرگزاری DPA از کشور آلمان)، محمد کورشون و الهه سالاری (خبرگزاری آناتولی از ترکیه)، نیکیتا سماگین (خبرگزاری ایتارتاس از روسیه)، علی منتظری (نماینده و خبرنگار فرانس ۲۴ عربی)، سعید خفیئی (تلویزیون فرانس ۲۴)، ساناز عباسعلی‌زاده (خبرگزاری کیودو ژاپن)، ستار کریم (خبرگزاری بدر عراق)، علی الباشا (تلویزیون ورزشی الکاس قطر)، سمیه ملکیان (تلویزیون ABC News از آمریکا)، سیدرحیم بطحایی (تلویزیون CBS NEWS از آمریکا)، شینیا سوگیزاکی و پانته‌آ واثق (روزنامه آساهی ژاپن) و رامین مستقیم (روزنامه لس‌آنجلس‌تایمز از آمریکا) در این نشست حضور داشتند. 

در ابتدای این نشست، پس از توضیحات علیرضا بهرامی - مدیر اداره اخبار فرهنگی هنری ایسنا -، علی متقیان ـ مدیرعامل ایسنا ـ در توضیحاتی از عملکرد، جایگاه و خط مشی این رسانه سخن گفت و تاکید کرد صحت و دقت از مهمترین اصولی است که ایسنا در بیست سال فعالیت خود به آن توجه داشته است. 

همچنین علیرضا شیروی، مدیر رسانه‌های خارجی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که به دعوت «ایسنا» در این نشست حاضر شده بود، در سخنانی از جایگاه این رسانه و میزان تعامل با رسانه‌های خارجی سخن گفت. 

در این نشست که با حضور جمعی از خبرنگاران، مترجمان، دبیران، سردبیران و مدیران ایسنا برگزار شد، برخی نمایندگان رسانه‌های خارجی نیز در سخنانی پیشنهادها و انتقادهایشان را درباره خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) را مطرح کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۸-۲۷ ۰۹:۲۲

آقا این اینترنت ما را درست کنید از کارو زندگی افتادیم

avatar
۱۳۹۸-۰۸-۲۷ ۰۹:۴۷

لطف بفرمایید در مورد اینترنت هم مارو مطلع کنید واقعااا در زمینه پژوهشی و کاری به مشکل برخورد کردیم

avatar
۱۳۹۸-۰۸-۲۷ ۰۹:۵۹

جای اینا بگین کی اینترنت وصل میشه

avatar
۱۳۹۸-۰۸-۲۷ ۱۰:۵۴

این نمایندگان الان ببینند ابنترنت بین المللی قطع مسخرمون میکنند 😂😂😂 واقعا دیگه خسته شدیم ۲ روز اینترنت قطع از کار و کاسبیمون افتادیم

avatar
۱۳۹۸-۰۸-۲۷ ۱۱:۰۲

ای بابا این چه وضعی هست درست کردید اینترنت 2 روزه تمامه قطع کردید و به طرز عجیبی کاملا عادی رفتار میکنید انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده یه گزارشی چیزی بزنید خب. اینرتنت قطعه میلیون ها ادم از نون خوردن افتادن از جمله بنده هیچ رسانه ای جیگش در نیومده اصلا. من نه به ایمیل هام دسترسی دارم نه به حساب های ارزی خودم به هیچکس و هیچ چیز جز 2 3 تا سایت خبری جگومت دسترسی ندارم

avatar
۱۳۹۸-۰۸-۲۷ ۱۱:۱۱

بابا پیگیری کنید این اینترنت رو وصل کنند کار ما با اینترنتی روی عصاب مردم راه نرین

avatar
۱۳۹۸-۰۸-۲۷ ۱۱:۴۳

چرا عکساتون تو نسخه‌ی موبایل دفرمه میشه و نسبت‌ عرض و طولش به هم می‌ریزه؟ بگین اینترنت رو وصل کنند

avatar
۱۳۹۸-۰۸-۲۷ ۱۲:۴۵

اینها تعجب نکردند که تو کشور اینترنت قطعه؟ مگه میشه؟ تحقیق کنید ببنید در هیچ جای دنیا سابقه داشته که چند روز اینترنت کشور رو قطع کنند؟