• چهارشنبه / ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ / ۰۴:۱۵
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 99012010787
  • خبرنگار : 50355

به تصویر کشیدن فداکاری کادر پزشکی، دغدغه روزهای خانه‌شینی یک فیلمساز

به تصویر کشیدن فداکاری کادر پزشکی، دغدغه روزهای خانه‌شینی یک فیلمساز
عکس دریافتی است

ایسنا/خراسان رضوی یک فیلمساز گنابادی گفت: در این مدت خانه‌نشینی سعی کردم بیشتر ذهنم را روی ایده‌پروری برای فیلمنامه‌هایی با موضوع کرونا و به خصوص از جان گذشتگی کادر پزشکی متمرکز کنم که در آینده بتوانم گوشه‌ای از این فداکاری را به تصویر بکشم.

محمد برادران در گفت‌وگو با ایسنا عنوان کرد: هیچ اتفاقی تا کنون مانع فعالیت من نشده و در سخت‌ترین شرایط دست از فعالیت نکشیدم اما با توجه به ناراحتی ریوی که دارم، بحران کرونا اتفاق عجیب و غافلگیرانه‌ای بود که مرا واقعا خانه‌ نشین کرد.

وی ادامه داد: در تمام بحران‌هایی که تاکنون در شهرستان گناباد رخ داده اعم از سیل، زلزله و... صحنه را خالی نکردم و سعی کردم حداقل با مستند سازی گامی هر چند کوچک اما موثر بردارم اما در این مدت با توجه به ناراحتی ریوی که دارم بسیاری از فعالیت‌های هنری‌ام محدود شد و نتوانستم حتی برای چند ساعت در کنار سایر هنرمندان که در حال تولید برنامه‌های فرهنگی هنری برای شبکه‌های مجازی بودند، باشم.

این فیلمساز بیان کرد: دوران قرنطینه خانگی برای من که همیشه در حال فعالیت بوده‌ام و تعطیلی کار برایم معنایی نداشته، دوران سختی است اما سعی کردم تا حدودی این بحران را مدیریت کنم.

برادران افزود: در این مدت چند مورد مشاوره‌ فیلمنامه مرتبط با کرونا داشتم؛ همچنین سعی کردم بیشتر ذهنم را روی ایده‌پروری برای فیلمنامه‌هایی با موضوع کرونا و به خصوص فداکاری کادر پزشکی متمرکز کنم که در آینده بتوانم گوشه‌ای از این فداکاری و از جان گذشتگی را به تصویر بکشم.

وی انجام فعالیت‌های روزمره، پرداختن به امور عقب مانده در منزل، انجام فعالیت‌های فکری، علمی و ادبی در کنار خانواده و بالا بردن اطلاعات عمومی را از جمله سایر فعالیت‌های دوران خانه‌نشینی خود برشمرد و اظهار کرد: سعی کرده‌ایم با همکاری و همفکری سایر اعضای خانواده و مدیریت صحیح، تحمل این روزهای سخت را آسان‌تر کنیم.

برادران در ادامه گفت: از سال 1384 به عنوان مسئول انجمن سینمای جوان شهرستان گناباد مشغول به فعالیت هستم و در این مدت بیشتر از آن که فیلم بسازم، فیلمنامه‌هایم را در اختیار هنرجویان و علاقه‌مندان گذاشتم و به عنوان مدرس، حامی و مشاور همراهشان بودم که از پیامدهای مثبت آن افتخارات ملی و بین‌المللی فراوانی است که انجمن سینمای جوان گناباد کسب کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha