• شنبه / ۳۰ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۴:۳۲
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 99013017794
  • خبرنگار : 71454

آینده مبهم بازگشایی سینماها در آمریکا

آینده مبهم بازگشایی سینماها در آمریکا

در حالی که دستورالعمل جدید مقابل با کرونا در آمریکا از بازگشایی سالن‌های سینما بر اساس پروتکل‌های سختگیرانه فاصله اجتماعی در آینده خبر می‌دهند اما هنوز زمان مشخصی برای اجرایی کردن این تصمیم اعلام نشده است.

به گزارش ایسنا به نقل از گاردین، بر اساس دستورالعمل فدرل مقابله با ویروس کرونا که توسط «دونالد ترامپ» و به عنوان بخشی از فاز اول طرح کاخ سفید با عنوان "بازگشایی مجدد آمریکا" منتشر شده است، سالن‌های سینما از آن دسته از کسب و کارهایی هستند که خواهند توانست طبق پروتکل‌های جدی فاصله‌گذاری اجتماعی فعالیت خود را از سر بگیرند با این وجود هنوز هیچ بازه زمانی برای اجرایی شدن این تصمیم در نظر گرفته نشده و رئیس جمهور آمریکا نیز تصمیم نهایی برای عمل به این دستور العمل را بر عهده فرمانداران ایالت‌ها گذاشته است. 

«جف باک» تحلیلگر فروش سینما نیز در گفتگویی با «یو اس اِس تودی» عنوان کرده با توجه به این که هنوز جان انسان‌ها در خطر است مشخص نیست چه اتفاقی قرار است در مقطع کنونی برای سینماها روی دهد. او پیش از این پیشنهاد داده بود سالن‌های سینما حداقل تا پایان ماه ژوئن و در صورت امکان به مدت طولانی‌تر تعطیل شوند و حتی بعد از آن نیز با  ظرفیت معمول فعالیت نکنند. 

سینماهای آمریکا از اواسط ماه مارس و در پی شیوع ویروس کورنا در این کشور تعطیل شدند و اکران همه فیلم‌های مهم به تعویق افتاد و مخاطبان سینما این روزها بیشتر به سمت شبکه‌های ویدئوی درخواستی (VOD) در قرنطینه خانگی روی آورده‌اند.

سالن‌های سینما در حال حاضر با مشکلات ناشی از تعطیلی و قرنطینه دست و پنجه نرم می‌کنند و بر اساس گزارش یکی از بانک‌های سرمایه‌گذاری که در نیویورک پُست منتشر شد، یک چهارم از سالن‌های سینما در آمریکا برای همیشه تعطیل خواهند شد. 

سینماهای «AMC» که با ۶۰۰۰ سالن، بزرگترین مجموعه سینمای زنجیره‌ای در آمریکاست اعلام کرده قصد دارد ۵۰۰ میلیون دلار از دارایی‌های خود را برای به فروش برساند و تاکنون حدود ۲۶ هزار نفر از کارکنان خود را به مرخصی فرستاده است. 

از سویی دیگر «موکی گریدینگر» رئیس سینماهای زنجیره‌ای «Cineworld» در گفتگوی با ددلاین ابراز امیدواری کرده سینماها تا اواخر ماه ژوئن شروع به بازگشایی می‌کنند و از اوایل جولای اکران فیلم‌های مهم آغاز شوند. این مجموعه سینمایی نیز تاکنون اکثر کارکنان خود را به مرخصی فرستاده است. 

«Cinemark» که سومین مجموعه بزرگ سینمایی در آمریکاست نیز تاکنون ۱۷ هزار نیرو کار خود را تعدیل کرده و قصد دارد ۲۵۰ میلون دلار از دارایی‌های خود را به فروش برساند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۳-۱۸ ۰۳:۴۹

به نظر من پولی که از راه غیراخلاقی دربیاد آخرش دود میشه و میره تو چشم صاحبش. فیلمهای خارجی (چه امریکایی چه بقیه) اینقدر انسان رو به پستی کشیدن و حرمت زن و مرد رو ریختن که حالا باید تعطیل بشن و ای کاش همیشه تعطیل بشن تا سینمای واقعی به عنوان هنر هفتم دوباره بتونه ظهور کنه