• یکشنبه / ۲۹ تیر ۱۳۹۹ / ۱۳:۴۱
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 99042921518
  • خبرنگار : 50181

معاون استانداری کرمانشاه:

20 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری با رفتار عادی محقق نمی‌شود

20 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری با رفتار عادی محقق نمی‌شود

ایسنا/کرمانشاه معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه گفت: تحقق هدف‌گذاری 20 هزار میلیارد تومانی سرمایه‌گذاری در استان با رفتار عادی و دست روی دست گذاشتن محقق نخواهد شد.

هدایت حاتمی در جلسه ستاد سرمایه‌گذاری استان کرمانشاه که امروز (29 تیر) برگزار شد، با اشاره به هدف گذاری سرمایه‌گذاری 20 هزار میلیارد تومانی در استان برای امسال، اظهار کرد: این هدف گذاری بار مسئولیت مدیران اقتصادی استان را سنگین می‌کند، اما باید برای تحقق آن تلاش کنیم.

وی ادامه داد: نمی‌توانیم رفتار عادی گذشته را داشته باشیم، دست روی دست بگذاریم و بسترسازی نکنیم و بعد منتظر تحقق 20 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در کرمانشاه باشیم.

به گفته این مسئول، سرمایه‌گذاری 20 هزار میلیارد تومانی باید در قالب پروژه‌های بزرگ و متوسط و زنجیره‌های ارزش دیده شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه با بیان اینکه فضای امروزِ جذب سرمایه‌گذار در تمام دنیا رقابتی است، اضافه کرد: باید تلاش کنیم برنده این فضای رقابتی باشیم و حتی رقابت را بین شهرستان‌های استان نیز ایجاد کنیم.

حاتمی یکی از ملزومات جذب سرمایه‌گذار را رفع موانع و مشکلات دانست و افزود: برای این منظور نیازمند چابک و هوشمندسازی ساختارها و همچنین اصلاح فرآیندها و کوتاه کردن آنها برای جذب سرمایه‌گذاری در استان هستیم.

وی شناساندن ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری استان را نیز از دیگر کارهایی دانست که باید انجام شود و یادآور شد: برای این منظور در سال‌های گذشته چند همایش تخصصی برگزار کردیم، اما امسال شرایط بیماری کرونا روند کارها را به تعویق انداخته است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه با بیان اینکه برای جذب سرمایه‌گذار به استان نیازمند چاپ کتاب معرفی توانمندی‌ها و ارائه آن به سرمایه‌گذاران هستیم، خاطرنشان کرد: متاسفانه برخی از دستگاه‌ها هنوز در این زمینه توجیه نیستند که چاپ این کتاب، پول دور ریختن نیست.

حاتمی اقدام دیگری که برای افزایش سرمایه‌گذاری در استان ضروری است را حمایت از مرکز خدمات سرمایه‌گذاری دانست و عنوان کرد: با اقدامات خوبی که با کمک این مرکز انجام شده، اکنون از چند و چون روند سرمایه‌گذاری در استان، گیر کارها، وضعیت درخواست‌ها و ... به خوبی آگاهیم.

وی از راه‌اندازی سامانه پنجره واحد سرمایه‌گذاری استان در نیمه دوم سال قبل هم یاد کرد و با بیان اینکه هم اکنون همه درخواست‌های سرمایه‌گذاری از این کانال می‌گذرد، افزود: بنا داریم امسال در فاز دوم شهرداری‌ها و بخشداری‌ها استان را نیز به این سامانه اضافه کنیم که این کار اکنون تا سطح شهرداری کرمانشاه و پنج بخش شهرستان کرمانشاه پیش رفته است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه تاکید کرد: پیگیریم در فاز سوم که امسال محقق می‌شود روند اجرای پروژه از کلنگ‌زنی تا پیشرفت را به صورت هفتگی یا ماهیانه بر اساس اهمیت پروژه در این سامانه رصد کنیم.

حاتمی همچنین از تشکیل کمیته‌های سرمایه‌گذاری در دستگاه‌هایی که بیشترین متقاضی سرمایه‌گذاری را دارند مانند جهاد کشاورزی، سازمان صمت، شهرداری، شرکت‌های آب و برق، گردشگری و میراث فرهنگی هم خبر داد

وی با بیان اینکه نتیجه همه این اقدامات در افزایش تمایل به سرمایه‌گذاری در استان خود را نشان داده، افزود: امسال 137 قرارداد واگذاری زمین در شهرک‌های صنعتی استان به مساحد 50 هکتار منعقد شده که این عدد در مدت مشابه سال گذشته 33 قرارداد به وسعت 16 هکتار بوده است.

به گفته این مسئول، کرمانشاه در زمینه جذب تسهیلات نیز جایگاه خوبی در کشور دارد که این موارد سیگنال‌های مثبتی از روند جذب سرمایه‌گذاری در استان است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه در پایان به استاندار پیشنهاد داد برای سه پروژه اصلی سرمایه‌گذاری استان شامل کریدور گردشگری بیستون-تاق بستان، سامانه گرمسیری و سراب قنبر یک فرد توانمند به صورت ویژه مامور پیگیری کارها و جذب سرمایه‌گذار شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha