• سه‌شنبه / ۷ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۱:۱۵
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 99050704863
  • خبرنگار : 71432

ابتلای کمتر از یک درصد نوزادان جهان به هپاتیت B

ابتلای کمتر از یک درصد نوزادان جهان به هپاتیت B

بررسیهای جدید سازمان جهانی بهداشت (WHO) حاکی از تسریع روند ریشه کنی بیماری هپاتیت B در میان مادران و کودکان است.

به گزارش ایسنا، آمارهای سازمان جهانی بهداشت نشان می دهد در سال ۲۰۱۹ میلادی تعداد کودکان زیر پنج سال که به بیماری هپاتیت B مبتلا شده اند به کمتر از یک درصد رسیده است. این درحالیست که این آمار در دوره پیش از واکسیناسیون این بیماری و در فاصله سالهای ۱۹۸۰ تا اوایل ۲۰۰۰ حدود پنج درصد بوده است.

بنابر گزارش این سازمان روند کاهش موارد ابتلا به بیماری هپاتیت B و کاهش شیوع این بیماری به کمتر از یک درصد در میان کودکان زیر پنج سال تا سال ۲۰۲۰ از دستاوردهای بزرگی بوده که در مسیر تحقق اهداف توسعه پایدار بدست آمده است.

«تدروس آدهانوم قبریسوس» دبیرکل سازمان جهانی بهداشت گفت: هیچ کودکی نباید به دلیل عدم دریافت واکسن هپاتیت B جان خود را از دست بدهد. دستاوردی که امروز به آن دست پیدا کرده ایم به این مفهوم است که در آینده موارد ابتلا به مشکلات کبدی و سرطان کبد کاهش پیدا خواهد کرد.

وی افزود: پیشگیری از انتقال این بیماری از مادر به کودک مهمترین راهکار در کنترل بیماری هپاتیت B و نجات جان انسانهاست. حتی در دوران شیوع بیماری کووید-۱۹ ما به مادران و نوزادان آنان اطمینان میدهیم که به خدمات مراقبتی و سلامت از جمله واکسن هپاتیت B دسترسی دارند.

در سطح جهان بیش از ۲۵۰ میلیون نفر به بیماری هپاتیت B مبتلا هستند. نوزادان و خردسالان بیشتر در برابر این بیماری آسیب پذیرند. حدود ۹۰ درصد از نوزادان مبتلا به این بیماری در سال نخست زندگی جان خود را از دست می دهند. بیماری هپاتیت B به کبد آسیب زده و هر سال به مرگ نزدیک به ۹۰۰ هزار نفر منجر می شود.

به گزارش سایت اطلاع رسانی سازمان جهانی بهداشت، نوزادان با دریافت واکسن بیماری هپاتیت B می توانند در حدود بیش از ۹۵ درصد در برابر این بیماری مصون شوند. سازمان جهانی بهداشت توصیه کرده است که تمامی نوزادان بلافاصله پس از تولد و ترجیحا در ۲۴ ساعت نخست اولین دوز از این واکسن را دریافت کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha