• شنبه / ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۴:۳۶
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 99051107793
  • خبرنگار : 50349

/چهل سال با جهاددانشگاهی/

شناسایی و آموزش و توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در جهاددانشگاهی قم

شناسایی و آموزش و توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در جهاددانشگاهی قم

ایسنا/قم مسئول واحد اشتغال جهاد دانشگاهی قم گفت: سازمان ستفا در قم در بحث شناسایی و اموزش و توانمندسازی زنان سرپرست خانوار و اتصال آنها به بازار موفق عمل کرده است.

یاسر شریفی در گفت‌گو با ایسنا بیان کرد: جهاد دانشگاهی در یک برنامه چهار مرحله‌ای ازسال ۱۳۷۷ بطور تخصصی وارد حوزه اشتغال شد، در مرحله اول اقدام به تشکیل ستاد اشتغال کرد و در سال‌های آتی فازهای بعدی کلید خورد و سازمان همیاری اشتغال دانش‌آموختان ایجاد شد و در فاز سوم سال در ۱۳۸۳ شعب، مراکز و واحدهای استانی وابسته به سازمان اشتغال راه‌اندازی شد.

وی درخصوص ارتباط جهاد دانشگاهی با بدنه دانشجویی دانشگاه‌ها افزود: دانش‌آموختگان سرمایه عظیم کشور هستند و در همین راستا جهاد دانشگاهی توانست در حوزه حمایت از فناوران، ساماندهی نظام هدایت و حمایت شغلی و توانمندسازی دانش‌آموختگان درجهت توسعه مشاغل جدید وارد عمل شود و حرفی برای گفتن داشته‌باشد.
شریفی ادامه داد: سال۱۳۹۳ فازچهارم این برنامه که تجاری‌سازی فناوری در امور پارک‌ها و مراکز رشد بود کلید خورد و در حال حاضر نیز فعالیت‌ها و برنامه‌های ترویجی سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان  در شعب استانی بصورت مستمر و ممتد درحال فعالیت و ادامه راه هستند.

وی با معرفی سازمان ستفا نقل کرد: سازمان ستفا با سه معاونت بطور تخصصی در حال فعالیت است، حوزه توانمندسازی، اشتغال و کارآفرینی که بر روی پروژه‌های عظیم کشوری متمرکز است، حوزه تجاری‌سازی در امور پارک‌ها و مراکز رشد و نوآوری و حوزه توسعه سرمایه‌گذاری درامور شرکت‌ها و موسسات که اخیراً راه‌اندازی شده در جهت حمایت از فناوران، ساماندهی نظام هدایت شغلی و توانمندسازی دانش‌آموختگان فعالیت دارند.

شریفی درخصوص فعالیت سازمان ستفا در شعبه قم اظهار کرد: طرح  توانمندسازی زنان سرپرست خانوار مبتنی‌بر الگوی نوین مشاغل  خانگی است که کارفرمای این طرح با نظارت سازمان تعاون، کار و رفاه اجتماعی، امور بانوان و خانواده ریاست جمهوری است و جهاد دانشگاهی نیز اجرای این طرح را برعهده دارد.

مدیر شعبه سازمان تجاری سازی، فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی در قم بیان کرد: این فعال اجتماعی با اشاره به موفقیت این طرح در خصوص زنان سرپرست خانوار در قم تصریح کرد: ما در بحث شناسائی، آموزش و توانمندسازی زنان سرپرست خانوار و اتصال آنها به بازار موفق عمل کردیم و طی جلساتی که با نخبگان استانی داشتیم مزیت‌های این طرح را بطور مطالعاتی شناسائی کرده و وارد عمل شدیم.

وی ادامه داد: طرح بعدی ما الگوی توسعه نوین مشاغل خانگی است که فاز مطالعاتی آن آغاز شده و در این طرح فرایند  اتصال به بازار هزار و ۵۰۰ نفر در حال انجام است.

وی با اشاره به اخذ مجوز مرکز نوآوری و شتاب‌دهی در این مرکز گفت: فرایند اخذ مجوز در سال گذشته استارت خورده بود . این مرکز در دو بخش فناوری اطلاعات با رویکرد سلامت و طراحی محصول  فعالیت می کند.

شریفی با اشاره به چهار مرحله‌ای بودن ثبت‌نام افراد در مرکز نوآوری و شتاب‌دهی(منش) بیان کرد: طی کردن مراحل ثبت و عضویت، شورای پذیرش ایده و چگونگی انجام ایده و ورود به طراحی محصول الزامی است و برای حمایت از آنها مشاوره و آموزش‌های لازم برای طراحی محصول و تیم‌سازی افراد و فن بیان لازم برای توسعه کسب‌کار و دقت نظر و بررسی محصول تولیدی جهت توسعه فناورانه انجام می‌شود.

وی درخصوص برنامه آتی این مرکز ادامه داد: در سال۱۳۹۹ به دنبال راه‌اندازی مرکز مشاوره کارآفرینی هستیم و برای اخذ مجوزهای لازم رایزنی‌هایی انجام گرفته‌ که امید است موثر واقع شود.

شریفی در آخر گفت: در کنار بحث‌های ساختاری فعالیت‌های ترویجی همچون نشست‌ و همایش‌های تخصصی، کافه کارافرینی و مشاوره‌های تخصصی برای کسب‌کارهای نوپا و ایده‌دهی موثر نیز خواهیم داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha