دکتر ابراهیم جلیلی در گفتوگو با ایسنا، در تشریح وضعیت استان همدان در ایام شیوع کروناویروس اظهار کرد: از ابتدای شیوع بیماری کرونا تاکنون ۱۰ هزار و ۵۵ بیمار دارای علائم و مشکوک به بیمارستان ها مراجعه کردند که از این تعداد تست ۳۴۸۴ نفر مثبت گزارش شده است.
وی با اشاره به روند افزایشی ابتلا به کرونا در اواخر تیرماه و اوایل مردادماه افزود: با اعمال محدودیت در استان همدان و افزایش همکاری شهروندان همدانی در رعایت پروتکل های بهداشتی روند ابتلا به این بیماری متعادل شده و ثبات پیدا کرده و تعداد بیماران بستری از ۶۵۰ نفر به ۳۰۷ نفر رسیده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا با بیان اینکه ۴۸ درصد از بیماران مبتلا به کرونا در همدان زن و ۵۲ درصد آنها مرد هستند، اضافه کرد: ۷۰ درصد مبتلایان به این بیماری شهرنشین و ۳۰ درصد آنها روستانشین هستند و آمار مبتلایان در شهرها به علت ارتباطات گسترده بیشتر است.
جلیلی با بیان اینکه از ابتدای شیوع کرونا ۴۵۷ شهروند همدانی در اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند، خاطرنشان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۳۴۸۷ نفر به مراکز درمانی استان همدان مراجعه کردند که از این تعداد ۵۴۳ نفر مراجعان سرپایی و ۱۷۱ نفر از این افراد داری علائم و مشکوک به کرونا بودند و ۴۵ نفر از آنها بستری شدند.
وی با بیان اینکه در ۲۴ ساعت گذشته شش نفر بر اثر ابتلا به کرونا فوت کردند، گفت: روند شیوع بیماری کرونا بستگی به رفتار مردم دارد و اگر مردم پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند شاهد کاهش آمار مبتلایان خواهیم بود و در صورت غفلت مردم و کنار گذاشتن نکات بهداشتی مجدداً موج جدیدی از شیوع گسترده این بیماری آغاز خواهد شد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا با بیان اینکه قسمت های حاشیه نشین همدان نکات بهداشتی را به خوبی رعایت نمی کنند، افزود: بعد از انجام بررسی های لازم مشخص شد که بیشتر بیماران بستری مبتلا به کرونا ساکن مناطق حاشیه شهر هستند.
جلیلی با بیان اینکه تاکنون ۴۷۰ نفر از کادر درمان همدان به بیماری کرونا مبتلا شدند، اظهار کرد: تاکنون ۵۰ پزشک، ۲۷۸ پرستار، ۳۱ نفر از کادر آزمایشگاه، ۱۵ ماما، ۹ نفر از کادر رادیولوژی و ۸۷ نفر از اعضای پشتیبانی و خدماتی بیمارستان ها به بیماری کرونا مبتلا شده اند که خوشبختانه مورد فوتی گزارش نشده و اکثراً رو به بهبود هستند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۲۲ نفر از شهروندان همدانی مبتلا به کرونا بدحال هستند، تصریح کرد: بیمارستان های استان با مشکل افت اکسیژن مواجه بودند که چهار دستگاه اکسیژن ساز خریداری شد و دو دستگاه اکسیژن ساز دیگر نیز به زودی خریداری می شود تا دیگر در این زمینه مشکلی در بیمارستان ها وجود نداشته باشد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا با بیان اینکه داروی رمدسیویر براساس تعداد بیماران بدحال بین تمام بیمارستان های استان همدان توزیع شده است، اعلام کرد: از لحاظ تجهیزات درمانی و دارویی مشکلی برای درمان بیماران مبتلا به کرونا کمبودی در همدان وجود ندارد.
وی با بیان اینکه در تمام بیمارستان های استان همدان یک بخش برای بیماران مبتلا به کرونا ایزوله و آماده سازی شده است، اعلام کرد: بخش های دیگر بیمارستان سینای همدان تخلیه و این بیمارستان فقط به درمان بیماران کرونایی اختصاص داده شده است همچنین ۷۰۰ تخت برای بیماران مبتلا به کرونا آماده شده و درصورت لزوم از آنها استفاده می شود.
انتهای پیام
نظرات