مصطفی محمدی ظهر امروز (۴ شهریورماه) در نشست خبری با اصحاب رسانه که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، ضمن تسلیت ایام محرم، در رابطه با پروتکلهای بهداشتی ابلاغ شده در این ایام، اظهار کرد: ضدعفونی و گندزدایی قبل و بعد از برگزاری مراسم عزاداری، استفاده از ضدعفونیکننده دست و ماسک، پرهیز از برهنه شدن عزاداران، رعایت فاصله ۲ متری در هنگام عزاداری و ورود و خروج از مراسم و اجرای مراسم عزاداری در فضای باز از جمله برخی از پروتکلهای بهداشتی در ایام محرم است.
وی با بیان اینکه پیشبینی میشود در استان زنجان شاهد روزهای سختی در فصل پاییز و زمستان از لحاظ شیوع کرونا خواهیم بود، افزود: طبق پیشبینیهای موجود در فصل پاییز و پس از ایام محرم، شاهد پیک بعدی بیماری کرونا خواهیم بود.
این مسئول با بیان اینکه ملاک عمل در جامعه اسلامی ایران سخنان مقام معظم رهبری است، تصریح کرد: طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر اینکه نظر من در خصوص برنامههای محرم تصمیم ستاد ملی پیشگیری و مقابله با کرونا ویروس است و همانطور که مراسم عزاداری در حسینیه حضرت امام خمینی (ره) بر اساس پروتکلهای بهداشتی و به شیوه جدیدی برگزار خواهد شد باید مراسم در سایر نقاط نیز همینگونه برگزار شد.
سرپرست روابطعمومی دانشگاه علومپزشکی استان با بیان اینکه عزاداران حسینی در اولین موج بیماری کرونا در استان زنجان در قالب پویش مردمی مبارزه با کرونا و غیره در راستای پیشگیری از بیماری کرونا کمک شایانی کردند، گفت: امید است در ایام محرم نیز با رعایت اصول بهداشتی و پروتکلهای بهداشتی از بحران کرونا عبور کنیم.
محمدی با بیان اینکه تنها برخی از هیئتهای مذهبی استان زنجان در سامانه بیرق ثبتنام کردهاند و به صورت رسمی ثبت شده است و باقی برای ثبتنام اقدام نکردهاند، اظهار کرد: هر روز جلسهای در خصوص رعایت پروتکلهای بهداشتی در دانشگاه علومپزشکی استان برگزار میشود و بهصورت روزانه مکانهایی که رعایت نمیکنند اطلاع داده شده و پیگیری میکنند و کارشناسان بهداشت نیز بهصورت روزانه بازرسی میکنند.
وی افزود: هدف از طرح نذر سلامت، هدایت هدایا، کمک و احسان مردم در ایام محرم برای فراهم کردن زیرساختهای بهداشت و درمان دانشگاه علومپزشکی استان برای پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا در فصل پاییز و زمستان است.
این مسئول با بیان اینکه همکاران حوزه سلامت در شرایط بسیار سختی قرار دارند، تصریح کرد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون ۵۰۰ نفر از همکاران حوزه سلامت به بیماری کرونا مبتلا شدهاند و بخشی از کادر درمان که دارای بیماری زمینهای هستند به سایر بخشهای درمانی منتقل شدهاند و بخشی از کادر اداری نیز آموزشهای درمانی دیدهاند و در مراکز درمانی نیز مشغول خدمترسانی هستند.
جانشین رئیس دانشگاه علومپزشکی زنجان در امور اجتماعی نیز در ادامه این نشست با اشاره اینکه در تیرماه شاهد بروز پیک بیماری و افزایش شمار مبتلایان به کرونا بودیم، ابراز کرد: شایسته است که از طرحهای «هر خانه یک حسینیه و هر خانواده یک هیئت» استفاده شود. ضمن اینکه استفاده از تجربیات گذشته و همراهی رسانهها میتواند در این امر کارساز باشد.
مقتدا شعوری افزود: در این دانشگاه برنامهریزیهایی انجام شده تا ضمن عزاداری ایام شهادت اباعبداللهالحسین (ع)، سلامت مردم نیز حفظ شود و با شور و شعور حسینی و رعایت عالمانه بهداشت فردی و اجتماعی از این ایام به سلامت عبور کنیم.
وی با تاکید بر ارتقای آمادگی برای خدمترسانی در ایام محرم، تصریح کرد: زمانی که تعداد تختهای بیمارستانی ما ۲۰۰۰ تخت بود، خدمترسانی ۱۲۰ درصد ارائه میشد. با افزایش شیوع کرونا به نظر میرسد با کمبود در بخش بهداشت و درمان مواجه شویم و افزایش تختهای بیمارستانی نیازمند ورود و کمک مردم است.
این مسئول در امور اجتماعی از راهاندازی پویش « شکرانه سلامت» خبر داد و گفت: تلاش داریم با استفاده از ظرفیت خیران و حضور فرمانداران، روسای شبکه بهداشت شهرستانها، ائمه جمعه، نمایندگان شهرستانها زیرساختها را برای خدمترسانی بهتر در حوزه بهداشت و درمان تقویت کنیم.
جانشین رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان در امور اجتماعی با بیان اینکه زنجان بهشت خیران است، گفت: خادمان و مدافعان سلامت از ماههای گذشته ایثار عاشورایی خود را انجام میدهند و با جان و دل، خود را وقف سلامت مردم کردند و همه وظیفه داریم با اقدام مسئولانه و خدمت عاشقانه در این راه سهیم باشیم و با کمک رسانهها از این پیک خارج شویم.
شعوری خاطرنشان کرد: نیازهای بخش بهداشت و درمان احصا و در سایت دانشگاه علومپزشکی بارگذاری شده و از مردم و خیران تقاضا داریم کمکهای خود را به شکل نقدی ارائه کنند تا دانشگاه با درنظر گرفتن اولویتها و با قیمت کمتر امکانات را خریداری کند و برای این کار شماره حساب ۷۳۱۸۷۲۷۳۸۵ و شماره کارت شبای ۶۱۰۴۳۳۷۴۲۵۹۱۸۷۹۲ از طرف دانشگاه اعلام شده است.
انتهای پیام
نظرات