به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی صداوسیما، پیمان جبلی رئیس سازمان صداوسیما از هنرمندان و عوامل مجموعه تلویزیونی «آتش و باد» تجلیل کرد.
جبلی در آیین تجلیل از عوامل «آتش و باد» با بیان اینکه ما نقش خود را در این دوره از مدیریت رسانه ملی جدی میبینیم و عزممان در این دوره جزم است که پای عهدمان بر توجه به دو موضوع بنیادی هویتمحوری و عدالتگستری بایستیم، بیان کرد: امیدواریم همکاران و هنرمندان که پیام آفرینان اصلی آثار فاخر رسانهایاند نیز برای آفرینش آثاری همانند «آتش و باد» با ما عهد و پیمان ببندند و به کمک آنان به سراغ آثاری برویم که هویت ارزشمند، فرهنگ فاخر ایرانی و ارزش های ایران بزرگ را ترسیم کنند.
رئیس صداوسیما با اشاره به اهداف برگزاری این آیین تجلیل و بیان اینکه «آتش و باد» جزو اولین کارهایی بوده که او از پشت صحنهشان بازدید کرد، گفت: وظیفه اخلاقی بنده و همکارانم، خداقوت گفتن به شما بود.
«آتش و باد» توانست سیر تاریخی را برای نسل جوان روشن کند
او با اشاره به اینکه با همه ارزش هنری و زیبایی شناختی که این اثر داشت و سختیهایی که این تیم متحمل شدند چند برداشت از این کار داشتیم، اظهار کرد: نخست اینکه «آتش و باد» به هویتهای فراموششده در ایران، آداب و سنن و عادات زیبای عشایر و ایلات ایرانی و یادآوری ارزش های بلند خرده فرهنگ ها توجه داشت.
جبلی همچنین به ارزش والایی که مفهوم وطن برای اقوام و ایلاتِ همواره پاسدار مرزهای ایران عزیز دارد پرداخت و به تلاش دشمنان برای تجزیه، تفرقهافکنی، ایجاد اختلاف و در نهایت چپاول ثروت مردم در سال های دور اشاره و تأکید کرد: این مجموعه نمایشی نشان دهنده این واقعیت تاریخی بود. تبدیل تاریخ به یک درام جذاب باعث شد نسل جدید دریابد وارث چه میراث تمدنی عظیمی است و بداند که این دشمنیها پایان نیافتهاند. این مجموعه توانست این سیر تاریخی را برای نسل امروز به روشنی به نمایش بگذارد.
قهرمان مظلوم در آثار درام از یادها نمی رود
در ادامه محسن برمهانی، معاون سیما گفت: درامی که با یک حماسه شکل میگیرد درام جذابی است و مخاطب آن را دوست دارد. به ویژه اگر قهرمان این درام مظلوم باشد، دیگر از یادها نمیرود. در فرهنگ ما نیز در متعالیترین سطح متصور، واقعه عاشورا همواره زنده است. اینکه این سریال مخصوصاً قسمت های پایانی اش یادآور و تصویر یک قهرمان مظلوم بود به دیدهشدن و به یاد ماندنش کمک میکند.
مجتبی راعی، کارگردان سریال «آتش و باد» هم با اشاره به سختیهای تولید این مجموعه تاریخی گفت: گروه تولید «آتش و باد» با پایمردی، از جانشان مایه گذاشتند و این اثر را به ثمر رساندند و به همین مناسبت، از تکتک همکارانم قدردانی میکنم.
حسن نجاریان، تهیه کننده «آتش و باد» هم خاطرنشان کرد: من همانند کارمند بدون بازنشستگی صداوسیما هستم، چراکه کارهای بسیاری در تلویزیون ساخته ام. تلویزیون را دوست دارم و مایلم اتفاقات خوبی برایش بیفتد.
منصور براهیمی، نویسنده این مجموعه تاریخی نیز با اشاره به شرایط نویسندگی برای این مجموعه و اینکه برخی نقش ها در حین کار کامل یا اصلاح و یا برخی صحنههای جنگی بازنویسی شدهاند، یادآور شد: ما باید علاوه بر روند تولید به روند پخش نیز بیندیشیم. پخش هم ادامه کار است. علاوه بر کمیت تماشاگر، اینکه کار چگونه دیده شده و چه تاثیری بر روی تماشاگر گذاشته نیز بسیار مهم است و باید بررسی شود.
براهیمی از همه عوامل سریال که نگاشتههای وی را به نتیجه رساندهاند، قدردانی کرد.
به گزارش ایسنا، سریال «آتش و باد» در ژانر درامِ تاریخی به کارگردانی مجتبی راعی و تهیهکنندگی حسن نجاریان از محصولات سیمافیلم است که پخشش به تازگی از شبکه سوم به پایان رسیده است.
انتهای پیام
نظرات