• شنبه / ۱۱ آذر ۱۴۰۲ / ۱۲:۲۷
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 1402091107314
  • منبع : روابط عمومی برنامه

حجت‌الاسلام و المسلمین نواب:

حضرت زهرا (س) الگوی جاودانه زنان جهان است

حضرت زهرا (س) الگوی جاودانه زنان جهان است

مراسم گرامیداشت ایام شهادت حضرت صدیقه کبری(س) شب گذشته دهم آذرماه توسط رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مالزی با حضور نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت شب گذشته (۱۰ آذر) برگزار شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مالزی، در این مراسم، حجت‌الاسلام و المسلمین نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت، بک صحرایی کاردار سفارت جمهوری اسلامی ایران در مالزی و حبیب رضا ارزانی رایزن فرهنگی مالزی و ایرانیان مقیم این کشور شب گذشته(۱۰ آذر) در کوالالامپور حضور داشتند.
در این مراسم نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در این مراسم با اشاره به نبرد پیروزمندانه طوفان الاقصی گفت: این نبردها نشانه اقتدار، استقامت و از خودگذشتگی مردم شهادت طلب فلسطین هست.
وی با بیان اینکه موضوع فلسطین دغدغه امروز تمام جهان است، تصریح کرد: اهتمام ویژه به مسئله فلسطین به عنوان دغدغه اول مسلمانان و مطالبه ای برای پایان جنایات رژیم کودک کش صهیونیستی در غزه است.
حجت‌الاسلام نواب، ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران به وظیفه اسلامی خود در حمایت از مردم مظلوم فلسطین که تحت ظلم قرار گرفته‌اند عمل می‌کند؛ حمایت از آرمان‌های فلسطین وظیفه مؤمنان و آزادمردان است.
وی در ادامه با بیان اینکه حضرت زهرا سلام الله علیها الگوی جاودانه زنان جهان است، اضافه کرد: بدون تردید در میان زنان و بانوان جامعه اسلامی، فاطمه زهرا(س) محبوب‌ترین الگوی دینی، سیاسی، تقوایی، اخلاقی خصوصا در تربیت و پرورش  فرزندان است.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با اشاره به روایتی از حضرت زهرا(س)، گفت: در روایتی حضرت فاطمه علیهاالسلام می‌فرمایند: حُبِّبَ إلَیَّ من دُنیاکُم ثَلاثٌ: تِلاوَةُ کِتابِ اللّه  و النَّظَرُ فی وَجهِ رَسولِ اللّه  و الإنفاقُ فی سَبیلِ اللّه : از دنیای شما محبّت سه چیز در دل من نهاده شد: تلاوت قرآن، نگاه به چهره پیامبر خدا و انفاق در راه خدا. در این روایت سه دستور عملی و عینی مورد توجه بهترین بانوی عالم است که خوب است ما هم در زندگی خود به آنها استناد و عمل داشته باشیم.

بررسی ارتباطات و تبادل تجربیات بین‌ایران و کشور مالزی در برگزاری مراسم حج
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت همچنین  با وزیر دین مالزی در خصوص بررسی تبادل تجربیات موفق برگزاری حج در کشور دیدار و گفتگو کردند.
حجت‌الاسلام و المسلمین نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت به همراه بک صحرایی کاردار سفارت جمهوری اسلامی ایران در مالزی،  حجت‌الاسلام منصور میر احمدی معاون امور بین‌الملل بعثه مقام معظم رهبری و حبیب رضا ارزانی رایزن فرهنگی ایران در مالزی با جناب آقای داتو دکتر حاج محمد نعیم بن مختار وزیر دین کشور مالزی، سرکارخانم داتوک حاجیه حکیم بنت محد یوسف رئیس سازمان توسعه اسلامی مالزی(جاکیم) و محمد یمین مسئول بخش تحقیقات وزارت دین مالزی امروز(۱۱ آذر)دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار حجت‌الاسلام و المسلمین نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت،  با بیان اینکه زمینه همکاری مناسبی میان ایران و مالزی در حوزه حج و زیارت فراهم است، گفت: امیدواریم با برگزاری اینگونه نشست‌ها شاهد افزایش ارتباطات و تعاملات میان مسلمان این دو کشور باشیم.
وی انتشار محصولات فرهنگی را در حوزه حج و زیارت بسیار موثر عنوان کرد و افزود: آثار زیادی در قالب کتاب، مقاله و مجله با موضوع حج و زیارت در حوزه نمایندگی ولی فقیه در امور حج و زیارت تولید شده است که برخی از این آثار ترجمه شده؛ می‌تواند مورد استفاده همه مسلمانان قرار گیرد و البته از تبادل تجربیات با کشور مالزی در مورد حج  نیز استقبال می کنیم.
در ادامه داتو دکتر حاج محمد نعیم بن مختار وزیر دین کشور مالزی، نیز بر تقویت همکارهای دو کشور برای انتقال تجربیات موفق در برگزاری مراسم حج تاکید کرد و اضافه کرد: سازمان امور دینی مالزی وظیفه استانداردسازی قوانین اسلامی، هماهنگی و تنظیم آموزش های اسلامی و برنامه ریزی آموزش های اسلامی در ایالت‌های مختلف در کشور مالزی برعهده دارد.
وی همچنین برند حلال را زیر مجموعه وزارت دین کشور مالزی عنوان کرد و از کاردار سفارت جمهوری اسلامی ایران در این کشور خواست که نماینده تام الاختیار خود را در این زمینه معرفی کنند.
در ادامه حبیب رضا ارزانی رایزن فرهنگی کشورمان نیز مراتب تقدیر و تشکر خود را از جناب آقای انور ابراهیم نخست وزیر مالزی بیان کرد و افزود: قرار است کتاب آقای انور ابراهیم به نام"اسکریپت" (مالزیای مدنی) که با موضوع تمدن اسلامی است توسط رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران به زبان فارسی ترجمه شود.
وی به دیدگاه عمیق و غنی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در خصوص تمدن نوین اسلامی اشاره کرد و افزود: در اندیشه‌های رهبری تمدن نوین اسلامی بزرگترین آرمان و دستاورد انقلاب اسلامی است.
در این جلسه ارزانی، پیشنهاد برگزاری سمینارهای مشترک بین رایزنی فرهنگی ایران و مرکز توسعه اسلامی مالزی را مطرح کرد و افزود: می توان سمینارهایی را بررسی مشترکات فرهنگی دینی ایران و مالزی" و همچنین با موضوع تمدن نوین اسلامی را با شرکت علما و اندیشمندان هر دو کشور، در کوالالامپور برگزار کرد.
رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مالزی، همچنین به تبادل غنای فرهنگی دو کشور و استمرار این جلسات تاکید کرد و گفت: ما آماده گسترش تعاملات و همکاری‌های دوجانبه هستیم و ضروریست مردم ایران و مالزی آثار یکدیگر را در حوزه اسلام و همچنین فرهنگ مطالعه کنند.
 
برای سفر نماینده مقام معظم رهبری در سازمان حج و زیارت  به کشور مالزی دیدارها و جلسات مختلفی برنامه ریزی شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha