به گزارش ایسنا، رمان «بهشت کبوتر میخواهد» از جمله آثار مرتبط با دوران هشت سال دفاع مقدس است. مخاطبان در این کتاب با شخصیت پسری به نام محمد حسن که پسری کبوتر باز است همراه میشویم.
محمدحسن نوجوانی بازیگوش و شیطان است که به خاطر کبوترهایش با گروهی از نوجوانان شر و بزرگتر از خودش درگیر میشود در این میان پسری به نام اسماعیل او را از دست این گروه شرور نجات میدهد و محمدحسن با اسماعیل همراه میشود و ماجراهای زیادی را همراه باهم پشت سر میگذارند.
در این رمان به شکل غیرمستقیم با زندگی شهیدان نوجوان: اسماعیل اکبری، جلیل شرفی و شهدای دبیرستان علویان آشنا میشویم و رشد فکری که این شهدا و اثرگذاری که در شخصیت محمد حسن داشتهاند را میبینیم.
رمان «بهشت کبوتر میخواهد» را مونا اسکندری به نگارش در آورده و فاطمه ملکی تصویرگری آن را بر عهده داشته است. این اثر در ۲۰۴ صفحه از سوی انتشارات جمکران به قیمت ۱۱۸ هزار تومان منتشر شده است.
تلاش برای حضور در جبهه
اسماعیل اکبری دهم فروردین سال ۱۳۴۷ در روستای دولت آباد شهرستان بهار از توابع استان همدان به دنیا آمد. او سال ۱۳۵۴ وارد دبستان شد و تحصیلات خود را همزمان با روزهای انقلاب ادامه داد و در سالهای نخست جنگ تحمیلی که سن و سال کم اجازه حضور در جبههها را به او نمیداد، تا سال دوم مقطع متوسطه ادامه تحصیل داد.
با تلاش بسیار مجوز حضور در جبههها را کسب کرد و راهی مناطق عملیاتی شد تا همراه با رزمندگان دلیر اسلام و انقلاب و جوانان غیور ایرانی، در برابر ارتش بعث عراق بایستد. با حضور در لشکر ۳۲ انصار الحسین (ع) استان همدان به گردان ادوات پیوست و پس از کسب آموزشهای لازم به عنوان دیده بان مشغول به خدمت شد. سرانجام در سیام مرداد ماه سال ۱۳۶۵ کنار انبار شیشه خرمشهر، روبروی جزیره ام الرصاص و در سمت چپ نهر عرایض به شهادت رسید.
۱۱ سال دوری از خانه
همچنین جلیل شرفی پنجم دیماه سال ۱۳۴۶ در شهرستان همدان به دنیا آمد. پدرش محمد کاظم مکانیک بود. سال ۱۳۵۳ وارد دبستان شد و تحصیلات خود را آغاز کرد و تا سال چهارم مقطع متوسطه ادامه تحصیل داد. در سالهای انقلاب همراه با دیگر کودکان و نوجوانان به قدر وسع و سهم خود در پیروزی انقلاب شرکت کرد و در راهپیمایی ها و فعالیت های انقلابی حضور فعال داشت.
پس از پیروزی انقلاب به نهاد نوپای بسیج مستضعفین پیوست و مشغول خدمت به خانواده محرومان و مستضعفان جامعه شد. با آغاز جنگ تحمیلی داوطلبانه روانه جبهههای نبرد حق علیه باطل شد و در عملیاتهای متعدد شرکت کرد و همراه با دیگر همرزمان خود حماسه ها آفرید.
سرانجام پس از ماهها مجاهدت در بیستم شهریور ماه سال ۱۳۶۵ با سمت دیده بان در منطقه عملیاتی جزیره مجنون به شهادت رسید.پیکرش مدتها در همان منطقه باقی ماند تا اینکه با تلاش جستجوگران نور در یکم فروردین سال ۱۳۷۶ به خاه بازگشت.
انتهای پیام
نظرات