به گزارش ایسنا، اسماعیلی در پاسخ به پرسشی درباره کنسرت علیرضا قربانی در تخت جمشید گفت: به جز تخت جمشید مجموعههای تاریخی دیگر هم میزبان کنسرت هستند. مثلا همین الان مجموعه تاریخی سعدآباد نیز میزبان یک اجرای شبانه چند هزارنفری است. ما با همکاری دوستانمان وزارت میراث فرهنگی با توجه به تمام اقتضائات این رویداد را برگزار کردیم. وظیفه اولیه ما حفظ میراث تاریخی فرهنگی است.
او ادامه داد: همه اتفاقات را پیشبینی و استانداردها را در نظر گرفتیم. این رویداد تا امروز بیسابقه بود. افرادی که این دولت انقلابی را متهم به انقباض و سختگیری در حوزه فرهنگ و هنر کردند، امروز منصفانه تحلیل کنند. این اولین بارها متعدد در حوزه فرهنگ و هنر تکرار شده است و اجرای تخت جمشید یکی از این اولینها بود.
وزیر فرهنگ در حالی از کنسرت تخت جمشید به عنوان یکی از افتخارات فرهنگی یاد میکند که نگرانیهای زیادی برای آسیب رسیدن به این بنای تاریخی از سوی کارشناسان وجود دارد.
بیشترین نقد کارشناسان به اجرای کنسرت در تخت جمشید بر این بود که گزارشهایی از میزان مقاومتسنجی و یا وضعیت سلامت تخت جمشید در اختیار نیست؛ درحالیکه تعهدات برگزارکننده کنسرت در برابر حفاظت تخت جمشید نیز شفاف نشده است و این نگرانی وجود دارد که در صورت بروز آسیب احتمالی در آینده، چگونه میتوان عامل و منشأ آن را مشخص کرد.
این در حالی است که عزتالله ضرغامی نیز از کنسرت علیرضا قربانی در تخت جمشید به عنوان یک افتخار یاد میکند و در واکنش به حاشیههای برگزاری این رویداد به حضور ۵۴۰۰ نفر در این کنسرت اشاره کرده و گفته است: تابوی کنسرت در پایگاههای تاریخی، در دولت رئیسی شکسته شد.
انتهای پیام
نظرات