• سه‌شنبه / ۲۲ آبان ۱۴۰۳ / ۱۳:۳۰
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403082216407
  • خبرنگار : 50081

دبیر جشنواره تئاتر استان مطرح کرد

مشارکت چشمگیر نسل جوان در سی و چهارمین جشنواره تئاتر خراسان رضوی

مشارکت چشمگیر نسل جوان در سی و چهارمین جشنواره تئاتر خراسان رضوی
عکس از آرشیو

ایسنا/خراسان رضوی دبیر سی و چهارمین جشنواره تئاتر خراسان رضوی گفت: در این دوره از جشنواره تئاتر ۲۸۰ نمایش در بخش‌های مختلف صحنه‌ای، خیابانی و نمایشنامه‌خوانی بازبینی شد که نشان از مشارکت چشمگیر نسل جوان و خلاق در این دوره است.

رضا عرفانی امروز ۲۲ آبان ماه، در آیین اختتامیه بخش اصلی سی و چهارمین جشنواره تئاتر خراسان رضوی که در سالن اصلی تئاتر مشهد برگزار شد، اظهار کرد: در این جشنواره اتفاقات ریز و درشت زیادی رخ داد که بعضی از آن‌ها خوشحال کننده و برخی ناراحت کننده و همچنین برای مسئولان مربوطه نیز تامل برانگیز بود.

وی افزود: با توجه به اینکه در این دوره از جشنواره و با اضافه شدن بخش ویژه؛ مشکلات و فراز و فرودهای زیادی داشتیم که گاهی از سوی بعضی از افراد بی‌مهری‌هایی هم شد اما تلاش کردیم تا جشنواره متفاوتی برگزار کنیم و به گسترش آن پرداختیم. بخش کودک و نوجوان، نمایشنامه‌خوانی و جوان نیز به عنوان بخش ویژه جشنواره تئاتر استان به شمار می‌رود.

دبیر سی و چهارمین جشنواره تئاتر استان تصریح کرد: در این دوره از جشنواره تئاتر ۲۸۰ نمایش در بخش‌های مختلف صحنه‌ای، خیابانی و نمایشنامه‌خوانی بازبینی شد که نشان از مشارکت چشمگیر نسل جوان و خلاق در این دوره است. همچنین ۵۴ نمایشنامه‌نویس آثار خود را برای رقابت ارائه دادند و نزدیک به ۵۷ عکاس نیز در این جشنواره حضور داشتند.

وی بیان کرد: با توجه به اتفاقات خوبی که رخ داد امیدوارم این جشنواره به بهترین نحو برگزار شده باشد. طی روزهای اخیر به اهمیت برگزاری جشنواره فکر می‌کردم و اینکه چگونه می‌توان به نحو مؤثری آن را گسترش داد.

عرفانی عنوان کرد: این جشنواره با همکاری انجمن هنرهای نمایشی استان و حمایت شورای سیاست‌گذاری به مرحله اجرا رسید و به‌ عنوان نماینده گروه ۷ نفره‌ای که این مسئولیت را بر عهده دارد، قدردان اعتماد انجمن و شورای سیاست‌گذاری به ‌ویژه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هستیم.

وی در خصوص نوآوری‌های جشنواره امسال، ادامه داد: پس از بررسی‌های اولیه به این نتیجه رسیدیم که باید جشنواره را گسترش دهیم. به همین دلیل بخش ویژه‌ای شامل تئاتر کودک و نوجوان، تئاتر جوان و نمایشنامه‌خوانی به جشنواره اضافه شد؛ اگرچه عده‌ای مخالف این گسترش بودند و عنوان می‌کردند که با بودجه محدود نمی‌توان چنین بخش‌هایی را اضافه کرد اما هیئت مدیره تصمیم گرفت تا این بخش‌ها را اضافه کند و این‌کار با تلاش همکاران انجام شد.

کمبود زیرساخت‌های مناسب برای برگزاری جشنواره‌های بزرگ فرهنگی در مشهد

وی با بیان اینکه فعالیت‌ها و مشارکت‌های گسترده‌ای در این دوره از جشنواره صورت گرفت، خاطرنشان کرد: شهر مشهد با تمامی ظرفیت‌های فرهنگی خود هنوز زیرساخت‌های مناسبی برای برگزاری جشنواره‌های بزرگ ندارد. همچنین در زمینه بانک اطلاعاتی هنرمندان با مشکل جدی مواجه هستیم و اطلاعات هنرمندان غالباً به افراد خاصی وابسته است به‌گونه‌ای که در صورت نبود این افراد داده‌های هنرمندان نیز از دست می‌رود و این مسئله می‌تواند آسیب بزرگی برای عرصه نمایش باشد. بنابراین امیدوارم این اختتامیه برای همه ما به یادماندنی باشد و ما بتوانیم از دستاوردهای آن برای ارتقای هنر نمایش در سال‌های آینده استفاده کنیم.

در ادامه مراسم محمد حسین‌زاده مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی بیان کرد: هنرمندان باید میراث دار و گنجینه ماندگار هنر باشند و برای حق و در مسیر حق فعالیت کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha