به گزارش ایسنا، بر اساس گفتههای شریف فتحی، وزیر گردشگری و آثار باستانی مصر، تعداد تخمینزده شده درباره تعداد گردشگرانی که به مصر سفر میکنند، نشاندهنده نرخ رشدی حدود پنج درصد نسبت به سال ۲۰۲۳ است.
او همچنین گفت: رشد مشابهی برای سال ۲۰۲۵ پیشبینی میشود؛ زیرا کشور به تلاشهای خود برای بازیابی و توسعه این بخش ادامه میدهد.
وزیر گردشگری مصر با تاکید بر اینکه این کشور نیاز دارد ظرف پنج تا شش سال آینده ظرفیت هتلهای خود را دو برابر کند تا بتواند تعداد گردشگران رو به افزایش را بپذیرد، اظهار کرد: ما به دنبال راهکارهایی برای گسترش قابل توجه ظرفیت هستیم، در حالی که همزمان کیفیت تجربه گردشگری را بهبود میبخشیم.
به گزارش اهرام آنلاین، در سال ۲۰۲۳، مصر پذیرای ۱۴.۹۱ میلیون گردشگر بود که رکورد قبلی خود یعنی ۱۴.۷۳ میلیون نفر در سال ۲۰۱۰ را شکست. روند رشد این تعداد در سال ۲۰۲۴ نیز ادامه یافت و در نیمه اول سال، ۷.۰۶۹ میلیون نفر وارد این کشور شدند که اندکی بیشتر از ۷.۰۶۲ میلیون نفر در همین دوره زمانی در سال ۲۰۲۳ بود. درآمدهای گردشگری نیز در نیمه اول سال ۲۰۲۴ به ۶.۶ میلیارد دلار رسید که نسبت به ۶.۳ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۳ افزایش داشت.
دولت مصر یک راهبرد ملی گردشگری را برای جذب ۳۰ میلیون گردشگر سالانه تا سال ۲۰۲۸ ترسیم کرده است. این برنامه بر افزایش ظرفیت، بهبود زیرساختها و توسعه شیوههای گردشگری پایدار برای اطمینان از رشد بلندمدت تمرکز دارد.
مصر نیز در سال ۲۰۲۳ رکورد ۱۴.۹ میلیون گردشگر را ثبت کرد. این کشور بیش از ۱۰۰ میلیون نفر جمعیت دارد و گردشگری یکی از منابع اصلی تأمین ارز خارجی برای این کشور است که حدود ۱۲ درصد در تولید ناخالص داخلی سهیم است و برای حدود سه میلیون نفر شغل ایجاد میکند.
این کشور در سالهای اخیر از چندین یافته باستانشناسی رونمایی کرده است که نقش بسیار مؤثری در احیای صنعت مهم گردشگری این کشور داشتهاند، این درحالی است که این کشور سالها تحتتاثیر ناآرامیهای سیاسی قرار گرفته بود و با همهگیری ویروس کرونا نیز آسیب بیشتری دید. یکی از برنامههای دولت مصر برای جذب گردشگرِ بیشتر به این کشور، افتتاح «موزه بزرگ مصر» است که در نزدیکی اهرام جیزه ساخته شده که به تازگی بخشی از آن به روی بازدیدکنندگان باز شده است.
انتهای پیام
نظرات