جشنواره فجر

  • سه‌شنبه / ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ / ۲۳:۵۸
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 1403112317826
  • خبرنگار : 71461

امروز یکی از بزرگترین ظرفیت‌های ملی ما ظرفیت بانوان و دختران نوجوان است

امروز یکی از بزرگترین ظرفیت‌های ملی ما ظرفیت بانوان و دختران نوجوان است

رئیس بنیاد ملی ـ مردمی نهضت پیشرفت بانوان با بیان اینکه مأموریت پیدا کردن نوجوان امروز، هدف‌گذاری مهمی است که ما در نهضت پیشرفت بانوان داریم، گفت: امروز یکی از بزرگترین ظرفیت‌های ملی ما ظرفیت بانوان و دختران نوجوان است.

به گزارش ایسنا، عاطفه سعیدی نژاد-رئیس بنیاد ملی ـ مردمی نهضت پیشرفت بانوان- با تبریک حضور پرشکوه مردم عزیز ایران در یوم الله ۲۲ بهمن گفت: اولین شاخص پیشرفت جامعه ما امروز این است که مردم ما به وضعیت موجود معترض هستند. درواقع مردمی که به این وضعیت معترض هستند در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت می‌کنند و این نشان می‌دهد که هم تصویری از وضعیت وطلوب دارند و هم وضعیت مطلوب را قابل وصول می‌بینند و این نشان می‌دهد مردم ما نقش خوبی برای خودشان در پیشرفت انقلاب اسلامی قائل هستند و تجربه چهل و اندی سال که از انقلاب گذشته نشان می‌دهد که هرچه مردم ما فهمشان در پیشرفت انقلاب و ساخت ایران بیشتر بوده همراه‌تر بوده‌اند. به عنوان مثال خانواده‌های شهدا را می‌بینیم که از زندگیشان هزینه کردند و همواره پای کارترین افراد بوده‌اند و هنر دشمن در تبلیغات رسانه‌ای این است که می‌خواهد به مردم ما القا کند که نقشی در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی و ساخت کشور ندارند. بنابراین حضور مردم و حتی اعتراض به وضع موجود را به نوعی می‌توان شاخص پیشرفت برشمرد.  


وی اظهار کرد: ما پیشرفت‌های جدی در حوزه بانوان داشته‌ایم یکی از عرصه‌های جدی تفاوت آفرین، تعداد بانوان تحصیلکرده در کشور و فضایی است که در حوزه بانوان ایجاد شده و نهضت پیشرفت بانوان که این رویکرد از تقریبا چهارسال قبل فعالیت‌هایی را شکل داده است و امروز در ۳۷۰ شهرستان ستادهای مردمی نهضت پیشرفت بانوان راه اندازی شده است به دنبال این است که ظرفیت بانوان را در مسیر پیشرفت کشور فعال کند. ناظر به نگاهی که به الگوی ایرانی ـ اسلامی پیشرفت داریم مأموریت‌هایی را در فضای بانوان با توجه به ظرفیت‌های موجود و فطرت بانوان همراه با کار ویژه‌هایی در نظر گرفته‌ایم و تلاش ما بر این است که بستری محیا برای فعالسازی بانوان در مأموریت‌ها و کار ویژه‌ها رقم بزنیم.


وی عنوان کرد: یکی از اقداماتی که نهضت پیشرفت بانوان داشته پیدا کردن الگوهای موثر و کمتر دیده شده بانوان است و یکی از نقاط مهم تمرکزی که در نهضت پیشرفت بانوان قائل هستیم، برنامه‌ریزی برای دختران است. امروز یکی از بزرگترین ظرفیت‌های ملی ما ظرفیت بانوان بالاخص فضای دختران نوجوان هستند. با توجه به اینکه نیروی انسانی همواره ظرفیت یک کشور به شمار می‌آید مخصوصا برای کشوری که بنابر فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی در استفاده نکردن از ظرفیتها اول است. ایران که مملو از ظرفیت‌های معنوی و مادی است چرا نباید از این ظرفیت‌ها به نحو احسن استفاده کند؟ عمده مشکل این است که ما نیروهای متخصص متناسب با نیازهای کشور نداریم.


سعیدی نژاد افزود: بر اساس آمار بیش از ۱۶ میلیون دانش آموز در کشور وجود دارد که ۸ میلیون نفر آنها نوجوان هستند اما متاسفانه از این فضا در مدارس به خوبی استفاده نمی‌شود و دانش آموز به فضای کنکور واسپاری می‌شود و بعد از کنکور در شرایطی که اغلب خود فرد نیز انتخابگر نیست وارد دانشگاه می‌شود و بعد از دریافت مدرک لیسانس یا ارشد نمی‌داند قرار است چه کاری انجام دهد و چه نیازی از کشور را برطرف کند و در نتیجه نسبت به کل فضای آموزش دچار تردید می‌شود. ما این مساله را جدی گرفتیم و آنچه برای خودمان در طراحی لحاظ کردیم این بود که این سوالی که برای جوان بیست ساله ایجاد می‌شود را در سن نوجوانی به آن بپردازیم در شرایطی که خانواده حاضر است کل زندگی خود را هزینه کند تا آینده درخشان برای فرزندش رقم بخورد و یکی از فعالیت‌های ما در نهضت پیشرفت بانوان فضایی برای شکل دهی آینده تخصصی دختران و اینکه دختر ما باید استعدادها و علایق خود را بشناسد و از طرفی با نیازمندی‌های کشور آشنا شود و به مرور با تجربه عرصه‌های مختلف بتواند انتخاب موثر نسبت به آینده خود داشته باشد و مأموریت خود را در رقم زدن ایران آینده تعریف کند. این ماموریت پیدا کردن نوجوان امروز هدف گذاری مهمی است که ما در نهضت پیشرفت بانوان داریم و یک شبکه ۳۸۰۰ نفره معلمیار، شبکه‌ای است که برای فعالیت نوجوانان آماده شده‌اند که وارد مدارس شوند. ما علاوه بر اینکه در مدارس دولتی بحث مولدسازی و استفاده درست از ظرفیت‌ها را پی‌گیری می‌کنیم فضایی را با عنوان آکادمی مریم با کمک شهرداری تهران شکل داده‌ایم و در این فضا به هویت تخصصی دختران تا رشد جسمانی و مباحث خلاقیت دختران می‌پردازیم.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha