حمیدرضا امیدی در گفتوگو با ایسنا درباره ششمین نمایشگاه پوشاک ایرانی _ اسلامی «هدی» گفت: این نمایشگاه همزمان با سیودومین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم از ۱۵ تا ۲۶ اسفندماه از ساعت ۱۵ الی ۲۳ در فضای شش هزارمتری رواق شرقی مصلی امام خمینی (ره) برگزار میشود.
او با اشاره به اینکه پس از انتشار فراخوان کشوری بیش از ۵۰۰ برند خواهان حضور در ششمین نمایشگاه پوشاک هدی شدند، بیان کرد: پس از ارزیابیهای صورت گرفته توسط کمیته ثبتنام، بیش از ۲۷۰ برند در قالب ۲۳۰ غرفه (برخی غرفهها به شکل اشتراکی) در نمایشگاه حاضر خواهند شد و محصولاتی از قبیل چادر، چادرنماز، عبا، روسری، ملزومات حجاب و... عرضه خواهند کرد. در این دوره تولیدکنندگانی از اردبیل، زنجان، البرز، اصفهان و... حضور خواهند داشت.
به گفته او ۱۰ درصد غرفهها مخصوص دختران (کودک و نوجوان) است. عرضه پوشاک مردانه نیز در کمتر از ۱۰ غرفه صورت خواهد گرفت و مابقی غرفهها مربوط به پوشاک زنانه است.
مدیرعامل انجمن فعالان و متخصصین حوزه حجاب درباره ملاک ارزیابی برندهایی که خواهان حضور در این نمایشگاه بودند، افزود: بر اساس مدارکی که برندها ارسال کردند امتیازبندی صورت گرفت و افرادی که توانستند بیشترین امتیاز را کسب کنند در نمایشگاه شرکت داده شدند. بر این اساس برندها بر اساس ملاکهایی از جمله تولیدکننده بودن، توزیعکننده بودن، برقراری پوشش بیمه برای کارکنان، فعالیت درست در فضای مجازی و... امتیازبندی شدند. در این دوره بر حمایت از تولیدکنندگان خانگی نیز تاکید شده است.
او تاکید کرد: بررسی پوشاک و کالاهای مرتبط با حجاب نیز از طریق سایتها و تصاویر ارسالی به کمیته ثبتنام صورت گرفته است. پیش از شروع رسمی نمایشگاه نیز نمونه کالا و قیمت آن باید توسط کارشناسان اتحادیه خیاطان تایید شود و فروشندگان ملزم هستند قیمت کارشناسی شده را برای فروش لحاظ کنند. بازرسان اتحادیه خیاطان نیز در طول ۱۲ روز نمایشگاه برای نظارت بر قیمتها و فروش حضور دارند.
امیدی درباره بخشهای جنبی ششمین نمایشگاه پوشاک هدی نیز توضیح داد: انجمن فعالان و متخصصین حوزه حجاب با هدف ترویج پوشاک پوشیده این بخشها را در نظر گرفته است. در یکی از این بخشها طرح «ثنا» (نذر چادر سابق) اجرا میشود. در این طرح، تعویض چادر مشکی و رنگیِ کهنه با نو با پرداخت مابهالتفاوت جزئی آن اتفاق میافتد. البته در این طرح امکان تهیه چادر با قیمت ارزان حتی بدون ارائه چادر کهنه نیز فراهم است. بخش جنبی دوم «خودت را با حجاب ببین» است که طی آن آموزش شیوههای جدید بستن روسری و شال صورت میگیرد. این کار با هدف ترویج حجاب بهویژه برای دختران کوچکتر انجام میشود. بخش جنبی سوم نیز ارائه هدیه به حجاباولیها و روزه اولیها است. در نهایت نیز مانند ادوار گذشته امکان دوخت رایگان چادر سنتی وجود دارد به این صورت که بازدیدکنندگانی که از پارچه فروشان نمایشگاه پارچه چادری تهیه کرده باشند، میتوانند به صورت رایگان آن را بدوزند.
او با اشاره به اینکه سه دوره نخست نمایشگاه در خیابان حجاب برگزار شد و از دوره چهارم نمایشگاه به مصلی امام خمینی (ره) کوچ کرد، گفت: یکی از علتهای این تصمیم همکاری مصلی با انجمن و حمایتها در تعرفههای اجاره محل است. پنجمین دوره نمایشگاه که دی ماه برگزار شد مقارن با سرمای هوای تهران و قطعی برق بود که برق مصلی هم قطع شد و در مورد گرمایش و تامین برق با مشکلاتی مواجه شدیم که مجموعه مصلی با وجود اینکه در بروز این مشکل نقشی نداشتند، اما بابت رفع چالش و هزینههای آن حداکثر همکاری را داشتند.
مدیرعامل انجمن فعالان و متخصصین حوزه حجاب ادامه داد: از طرفی به دلیل وسعت فضایی که مصلی در اختیار ما قرار میدهد و دسترسی آسانتری که این مجموعه دارد، هم برندها و تولیدکنندگان بیشتری متقاضی شرکت در نمایشگاه بودند و هم آمار بازدیدکنندگان افزایش یافت. در سه دوره نخست حدود ۶۰ تا ۷۰ غرفه داشتیم، اما طی دو دوره گذشته با بیش از ۱۰۰ غرفه نمایشگاه را برگزار کردیم.
به گزارش ایسنا، «نمایشگاه پوشاک هدی» از سال گذشته با هدف عرضه پوشاک حجاب آغاز به کار کرده است. این نمایشگاه در ابتدا به مناسبت هر فصل برگزار میشد، اما بر اساس اعلام مدیرعامل انجمن فعالان و متخصصین حوزه حجاب از دوره پنجم به بعد قرار است بر اساس مناسبتهای ماههای قمری برگزار شود.
انتهای پیام
نظرات