• سه‌شنبه / ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۵:۳۳
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 1403122114987
  • خبرنگار : 71625

کنسرت موسیقی تلفیقی «وصال علوی» در تهران

کنسرت موسیقی تلفیقی «وصال علوی» در تهران

وصال علوی در روزهای پایانی سال، قطعات مورد علاقه مخاطبانش را روی صحنه خلیج فارس خواهد خواند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای نیاوران، کنسرت موسیقی تلفیقی به خوانندگی و سرپرستی وصال علوی شامگاه پنجشنبه ۲۳ اسفند ماه ۱۴۰۳، در دو سانس، در سالن خلیج فارس برگزار می‌شود.

در این کنسرت آرمان منورصادق (پیانو و تنظیم قطعات)، مهران هوشمندیان (سینتی‌سایزر و سکوئنس) و پروشات زندآیین (ویلنسل)، وصال علوی را در اجرای قطعات پرطرفدار «قصه»، «می‌دانم، می‌دانی»، «به یادش...»، «آبی» و... همراهی خواهند کرد.

وصال علوی، خواننده جوانی است که نخستین بار در اردیبهشت ۱۴۰۳ در فرهنگسرای نیاوران روی صحنه رفت و پس از کنسرت‌های موفق در یزد و شیراز، آخرین اجرای زنده خود در سال جاری را نیز دوباره در فرهنگسرای نیاوران در دو سانس روی صحنه می‌برد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha